Gönül
03 Şubat 2024 22:55

03.01.2024 saat 20:08 İzban'a Pancar'dan binmek için gittim. Yanımda sıfır numara Yorkshire köpeğim ve taşıma çantası ve valizimle. Güvenlik görevlisi olan şahıs kartımı bastım geçerken eli ile sert bir dille geçemezsiniz dedi. Sizi İzban'a almam dedi. Köpeğimi kafes içinde taşıyabileceğimi söyledi. Ben de sürekli İzban ile ve taşıma çantası ile seyahat ettiğimi daha iki gün önce geldiğimi söyledim.

Görevli olanlara çantanın kopek için olduğunu içindeki güvenlik kilidini de gösterdim. Görevli kafesle taşımam gerektiğini söyledi. Amiri ile konuşup kameradan gördüğünü ve güvenli olmadığı için İzban'ı kullanamayacağımı söylediler. Uçakta trende otobüste ve dolmuşta kullandığım taşıma çantasını kabul etmeyerek akşam saatinde bir kadın için güvenli olmayan bir yerde ısrarla İzban girişinde bile durmama müsaade etmeden beni çıkarmak istedi.

Bu konu ile ilgili yasal bir düzenleme talep ediyorum. Bütün dünyada taşıma çantası olarak geçen bir eşyanın güvenlik ve ya amirin inisiyatifi ile mağduriyet yaşamak istemiyorum. Emekli bir kadın olarak evime gidemeyip akşam saatinde yollarda perişan olmama sebep oldular. Gerekli işlemlerin yapılması ve kuralların tekrar güncellenmesini arz ediyorum.

profile profile profile

Ayten
Ayten

Gonul hanım aynısını yaşadım aynısı hem de cinnet geçirmemek elde değil

Kara
Kara

Toplu taşıma araçlarında kafesi olmadan kedi ya da köpek vb. Evcil hayvanlar taşınamaz bu tür canlılara alerji reaksiyonlar veren insanlar var böyle uzun yolculuklarınızda ya kafes ya özel araç ya da taksi tutabilirsiniz

Melike
Melike

Allah Allah o işi öyle olmuyor Maalesef kusura bakmayacaksın kafes kullanmak hayvanları rahatsız ediyor huzursuz ediyor çanta onlar için en güvenli ve doğru çözüm kadın Sonuçta kucağına alıp kucağına götürmemiş ki Ayrıca zaten kucağa alınabilecek kadar küçük bir hayvansa ne kafese ne çantaya gerek yok yine de kurallar gereği Biz çanta kullanıyoruz Bir de gelmiş orada kendi aklına göre taksi ya da özel araç tut bilmem ne diyorsun Hayır sana ne yani

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgi Veren Güvenlik Görevlisi Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

29 Eylül 2025 14:13

İzban Güvenlik Görevlilerinin Saygısız Tavırları Ve Mağduriyetim

Gülce
22 Temmuz 2025 07:29
Ece sonuçtan hiç memnun değil

İzban'da Evcil Hayvanla Seyahat Kuralları Konusunda Mağduriyet Ve Personel Tutarsızlığı

23 Ağustos 2025 08:57