Seren sonuçtan hiç memnun değil

İtopya Bilgisayar'dan Aldığım Hazır Sistemde Sürekli Ekran Kartı Sorunu Yaşıyorum

09 Ekim 2023 15:21

İtopya'dan hazır sistem aldım yaklaşık 1,5 ay önce, sistem elime ulaştığından beri sürekli ekran kartı çöktü, zaman aşımına uğradı gibi hatalar verip duruyordu. En son kullandığım uygulamalar dahil (ps, ai) bütün oyunlarda yeniden başlatma sorunu çıktı gün geçtikçe hiç açılmamaya başladı.

Oyunlara girdiğim an attı, kasayı ful garantiye gönderdim, 5 günde geri geldi. Bana dedim bu kadar hızlımı? Sorun aynı şekilde devam eder halde elime ulaştı, şimdi oyun oynanıyor ama hata devam ediyor ve oyundan atıyor bir süre sonra, tekrar gir tekrar gir uğraşıyorum. İtopya ya yazdım. Nasıl yapılmış bu bana söyler misiniz diye, bugün aradılar ve dedikleri şey şu teknik servis bakmış sorunun anakartta olduğunu düşünüp Bios güncellemiş biz test etmişiz göndermişiz.

Bu nasıl bir arıza tespiti! Siz neden bakmıyorsunuz parçanın teknik servisinin bakması benim umurumda değil ben bunu sizden alıyorum ve sizin bunu bana yapıp yollamanız şart! İş yapıyorum ben bu bilgisayarda ve sayenizde işlerimi iptal etmek zorunda kaldım hem zarar ettiriyorsunuz hem vaktimden çalıyorsunuz. O kadar büyük firmasınız ve bir sorunu halledemiyor musunuz.

Tekrar aynı hatayla geri gönderildiği takdirde şikayette bulunacağım. Parçamı değiştiriyorsunuz onarım mı yapıyorsunuz ne yaparsanız yapın ama bana sorunsuz bir kasa gönderin artık, ve bana emin olmadan aynı sorun tekrar yaşanmaz demeyin söylediğiniz şeyden haberiniz yok. Test edeceksiniz. Yaklaşık 1 saat test ederseniz ekran kartıyla çalışan programlarda denerseniz sorunun devam ettiğini anlarsınız!

30 Ekim 2023 13:11

Ekran kartımı göndereli 20 gün oldu neredeyse hala bir bilgi verilmedi alihan bey bana ulaşabilirmi artık sorunla kendi ilgileniyor ve bana hala bir bilgi verilmedi süreç çok fazla uzadı 26 eylülden beri bununla uğraşıyorum artık bana bir geri dönüş yapın ve ekran kartı gönderin Yurtiçi Kargo ile gönderdim yanlış yazmışım

profile profile
09 Ekim 2023 16:13 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşanan sorundan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinizi inceledik ve sistemlerimizde kayıtlı olan iletişim bilgileriniz aracılığıyla bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla.

12 Ekim 2023 22:25

Ekran kartım bugün size teslim edilmiş sorunun ne olduğunu bana bildirirsiniz. Mümkünse yaklaşık 5 saat test edilmesini istiyorum belirttiğim gibi bazen uzun sürede hata verebiliyor bazen bir anda. Lütfen bana süreci bildirin

18 Ekim 2023 20:19

Bilgi vermediniz!

08 Kasım 2023 17:25

Hiçbir şekilde çözmediler sorunu sorun yok deyip göndermekten başka bir şey bilmiyorlar 1 aydır sırf garanti diye uğraştım sizin garanti anlayışınızıı neyse hiçbir sorunu çözdükleri falan yok artık garantiyle vs uğraşmayacağım ne haliniz varsa görün yazık bir şirket...

08 Kasım 2023 17:25

Mümkünse beni aramayın... Hiçbir şey istemiyorum sizden

Anıl sonuçtan hiç memnun değil

İtopya Bilgisayar Sürekli Bozuk Bilgisayar Gönderiyorlar

14 Haziran 2024 18:56

09 Şubat 2024 11:54

30 Kasım 2023 14:10

31 Temmuz 2023 10:14
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Hazır Sistem Bilgisayarım Sürekli Kapanıyor, Sorun Çözülmüyor

12 Mayıs 2025 10:38