İtopya Bilgisayar İtopya Kargolama Süreci Uzunluğu

23 Haziran 2023 17:45

17.06 tarihinde hazır sistem siparişi verdim. Çarşamba günü müşteri hizmetlerini arayarak sistemin ne zaman kargolanacağını öğrenmek istedim, cuma günü kargolanır denildi. Bugün (cuma) saat dört civarı müşteri hizmetlerini aradığımda sistemin yoğunluğu sebebiyle pazartesi kargolanacağını belirtti. Biri cuma biri pazartesi diyor bence kendileri de ne dediklerini bilmiyor. Daha sonrasında işinize gelmiyorsa iptal edin. İmasında bulunuldu. Sistemim umarım düzgünce gelir aksi halde daha çoookk uğraşırız.

profile profile profile
23 Haziran 2023 18:06 (Şikayetten 21 dakika sonra)
Alperen
Alperen
23 Haziran 2023 20:37

17 sinde sipariş veriyorum bir haftada sistemi hazırlayıp kargolayamıyorsunuz. Pazartesi kargoya verilecekmiş o da en iyi ihtimal, araya bayram tatili giriyor 4 ya da 5 inde elimde olacak. Bir bilgisayarın elime ulaşması 15 sürecek mükemmel cidden. İşine gelmediği yerde müşteri hizmetleriniz kaçamak cevap veriyor + iptal et beni uğraştırma gibi bir tavır takınıyor.

Batuhan
Batuhan

Merhaba, Aynı durumdan muzdaribim. Aynı tarihte sipariş verdim fakat aynı müşteri temsilcisiyle 2 kere görüşmeme rağmen ikisinde de Cuma günü 18:30'a kadar kargolanacağını söyledi. Bilgilerin tamamı yanlış ve müşteri temsilcisinin sergilemiş olduğu tavır, bulunduğu imalar hiç hoş değil. Bu şikayeti destekliyorum.

11 Temmuz 2023 15:36
Oğuzhan sonuçtan memnun

02 Kasım 2023 21:12
"Şikayetimden sonra aksiyon aldığınız için teşekkürler, ancak kargoya verdik deyip gün boyu yanlış bilgi vermeniz hiç hoş değildi."
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 13:02