Banu sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 21:35

Sanayi Mahallesi Özden İstiklal mağazalarından 18.02.2024 tarihinde 80 bin TL tutarında mobilya alışverişi gerçekleştirdim. Teslimat süresinin üretim sürecinde 4-8 hafta arasında olduğunu belirttiler. Özel bir günüm olduğunu ve en geç 8. haftada gelmesi gerektiğini söylediğimde, çok inandırıcı bir şekilde 'Tabii ki yetişecektir, güvenebilirsiniz' diyerek, parayı çekene kadar çok iyi davrandılar. Şimdi ise Nisan'ın 12'sinde üretime başlayacaklarını ve ay sonuna belki yetişebileceğini söyleyerek zor durumda bıraktılar. Hakkımı savunmaya çalışıp, yine orta yolu bulmak için en azından teşhir ürünü göndermelerini rica ettiğimde, 'Herkes için teşhir ürünü gönderelim o zaman' diyerek alaycı bir tavırla dalga geçip üste çıkmaya çalıştılar. Her şey parayı alana kadar İstikbal markası olduğu için güvenmiştim. Gereğinin bir an önce yapılmasını talep ediyorum.

05 Nisan 2024 21:40 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Banu
Banu
08 Nisan 2024 17:56

Dönüş ve çözüm bekliyorum hala

22 Ekim 2024 16:04

Sayın İlgili, Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Saygılarımızla, İstikbal Müşteri Hizmetleri

08 Şubat 2024 22:39
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
15 Şubat 2024 01:56
İstikbal Mobilya Mağazasındaki Teslimat Sorunları
Taylan sonuçtan memnun

17 Eylül 2023 00:12
"Dilek hanıma çok teşekkürler onun sayesinde memnuniyetsizliğim giderildi"
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 16:27
Enes sonuçtan çok memnun

17 Eylül 2024 11:55
"Ürünlerimi göndererek sorunumu çözen İstikbal yetkililerine teşekkür ediyorum"
İstikbal Kategorileri