İstikbal Mağazada Farklı Evde Farklı Renk Gelen Mobilya

15 Şubat 2024 17:14

İstikbal Aşkım Mobilya'dan aldığım Cross model koltuk takımını 09.02.2024 tarihinde teslim aldığımda, renginin istediğim renkten farklı olduğunu fark ettim. Aynı gün satış temsilcisiyle durumu paylaştım. Yüz yüze yaptığımız görüşmede de ilgilenildi ancak sorunun, mağazanın spot ışıklarından dolayı eve götürülen ürünün evde renginin farklı görülebileceği, kartelada seçilen kumaşın mobilyadaki kumaş ile aynı olduğunu, bu nedenle hatanın kendilerinde olmadığını ve değişim yapılamayacağını söylediler. İstikbal Cross kartelasına göre vizon-krem-kahve kodundaki rengin antrasit-füme olduğunu, Cross vizon düz kodundaki rengin de açık gri olduğunu maalesef görmüş oldum. Ayrıca, kurumsal ve güvenilir olduğunu düşünerek tercih ettiğim İstikbal'in, yaşanan bir sorunda müşteri memnuniyetini gözetmediğini maalesef görmüş oldum. Yaşadığım mağduriyeti paylaşmak istedim.

15 Şubat 2024 17:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

07 Mart 2024 10:55

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Sevda
Sevda

Sorununuz çözümlendi mi aynı sorunu şu an bende başka bir firma ile yaşıyorum mağazada seçtiğimiz renk ile eve gelen rengin hiç alakası yok dediğiniz gibi secilen rengin doğru kod olduğunu söyleyip işin içinden çıkmaya çalıştılar ama ben kabul etmedim ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum hala beklemedeyiz ama bu kdr kolay olmamalı ışıklandırma yanıltıcı bir unsur olarak sayılmalı ve ona göre bir yol çizilmeli umarım sizde sorunu halledebilmişinizdir.

20 Nisan 2024 02:39

06 Haziran 2024 20:01