Mikail sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 15:15

Merhabalar 31.01.2024 tarihinde İstikbal'in web sitesi istikbal.comtr adresinden talia antrasit oturma grubu sipariş ettim. Bu ürünü seçmemin en büyük nedeni aradığım renklere uygun olduğunu düşünmem idi. Web sitesindeki talia antrasit oturma grubuna ait resimlerde 3+3+1+1 şeklinde olan oturma grubunun renkleri 3+1+1 tanesi diana antrasit düz diğer 3'lü olanın ise diana gri düz dür.

Bana gelen üründe ise bir tane üçlü diana antrasit düz diğerleri (3+1+1 ) diana keten antrasit düz renktedir. Keten renkte olan koltuklar ile ilgili hiçbir açıklama ve görsel web sitesinde yoktur. Yani web sitesindeki görsel ile gelen ürünün renkleri aynı değildir. Web sitesindeki görsel ile sadece bir ürünün rengi tutmaktadır. Gelen ürünlerden sadece bir tane üçlü koltuğun rengi web sitesindeki ile aynıdır. Bu durum beni ve ailemi mağdur etmektedir. Çünkü web sitesinde talia modele girdiğinizde üç renk çıkmakta bana gelen keten olan renk ile ilgili hiçbir açıklama bulunmamaktadır.

Sizlerden mağduriyetimin giderilmesi için web sitesinde bulunan renklere göre ürünler ile bunların değiştirilmesini istiyorum.
Teşekkürler.
Birinci fotoğrafta bana gelen koltuk keten renk ikinci fotoğrafta web sitesinde bulunan antrasit renk var.

07 Mayıs 2024 14:58

İstikbal web sitesinden ocak ayında talia model koltuk takımı aldım 45 gün gelmesini bekledim yanlış renk geldi. Ürünü iade ettim. Bulunduğum yerdeki İstikbal bayisinden ramazan ayının 1. Günü almak istediğim renklere göre tekrar sipariş verdim. 2 aydır bekliyorum ürün geldi bu defa da takımın yarısı geldi yarısı yok. Sadece üçlü koltuklar geldi tekli koltuklar gelmedi. Bayi kendilerinin hatası olmadığını onlara özellikle belirtmelerine rağmen İstikbal tarafından ürünlerin eksik gönderildiğini söylüyor. Bir daha ki sevkiyatta gelirse getiririz bizle alakalı bir durum yok diyor. Ürünleri İstikbal yön pazarlama aracılığı ile bize gönderiyor. Sorun yön pazarlama ve istikbalden kaynaklı şu an ürün ellerinde duruyor ancak gönderilmedi diyor. Yön pazarlama ve İstikbal'in her ikisinden de şikayetçiyim. Mağduriyetimin giderilmesini ve süreç hakkında gerekli açıklamanın yapılmasını istiyorum.

07 Mart 2024 15:20 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Mikail
Mikail
08 Mart 2024 09:54

Genel merkezden arayarak iade sürecini başlattılar. Şu an ürünleri iade almalarını bekliyorum.

11 Mart 2024 12:50

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 14:48
İstikbal Marka Koltuklar İçin Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği
Halil sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2025 20:59
Teslimat Gecikmesi Ve İletişimsizlik Nedeniyle Yaşanan Müşteri Mağduriyeti
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 11:47
İstikbal Talia Koltuk Takımı 3+3+b+b
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 00:03

Zümrüt