Zehra sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Gelişim Üniversitesi Eğitim Yetersizliği Ve Kayıt Silme Sürecindeki İhmaller

02 Eylül 2024 19:26

%100 burslu okumakta olduğum İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin yetersiz eğitiminden ve öğrencilerini sektörde desteklemeyen tutumlarından dolayı memnun kalmadığım için eğitimime son verme kararı aldım ve bu kararımı üniversiteye bildirdim. Kayıt silme başvurumun üzerinden bir hafta geçmesine rağmen kaydım silinmedi ve ben tercih dönemini bu sebeple kaçırdım. Kayıt silme sürecim içerisinde İstanbul Gelişim Üniversitesi muhasebe bölümüyle sürekli iletişim halindeydim fakat bana karşı tutumları son derece vurdumduymazdı. Her aramam olumsuz sonuçlandı ve sürekli bir sonraki gün halledileceği söylenerek geçiştirildim. Kayıt tarihimin son günü olan 2 Eylül Pazartesi günü özellikle tarafıma gün içerisinde kaydımın silineceğinin garantisi verildi ve bana en geç saat 17.30'a kadar yardımcı olacaklarını söylemelerine rağmen saat 16.00'dan sonra mesai saatleri dışındayız denildi. Bu sebeple kazandığım üniversiteye yerleşemedim. Mağduriyetimin giderilebileceği bir seçenekte maalesef beni son günün akşamına kadar geliştirdikleri için kalmamış bulunuyor. Kesinlikle alacağınız eğitime vereceğiniz paraya değmeyen, sizi öğrenci olarak değil birer müşteri olarak karşılarına alan bir kuruluş olduğunu en acı deneyimimle söylemekten çekinmeyeceğim.

M. Bektaş sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 01:12

İstanbul Gelişim Üniversitesi Kayıt Yenilemede %100'ün Üzerinde Zam Yapmışlar... Ticarethane Olmuş

22 Haziran 2024 03:04
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Eğitim Kalitesi ve İletişim Sorunları Yüzünden Hayal Kırıklığı

02 Ekim 2024 23:47