Yanlış İdrar Tahlili Sonucu: İşe Başlama Sürecimde Mağduriyet Yaşıyorum

29 Kasım 2024 19:44

Takip Numarası : 944255 takip numaralı Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde verdiğim idrar tahlili olumsuz çıkmıştır. Ne alkol ne de madde kullanmadığım halde, önümüzdeki hafta işe başlayacakken çıkan olumsuz sonuç son derece üzücüdür. İBB'den en kısa sürede bu mağduriyetimin çözülmesini talep ediyorum. İşe girmek için SRC, Psikoteknik ve bu şoför kartı için içinde bulunduğum bu zor zamanda oldukça fazla masraf yaptım. Tekrar tahlil için vereceğim para ve yapacağım masraf konusunda maddi imkanım kısıtlıdır. İBB'den bu durumun çözülmesini bekliyorum. Bugün geldiğim Bakırköy Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi içinde bulunan İBB şoför kartı kayıt bürosunda benim gibi aynı durumda olan birçok insan olduğunu gördüm. Sigara ve alkol hiç kullanmadım. Bir açıklama bile yapılmadı ne dir. Bu durum anlamadım.

06 Ocak 12:22

Şoför kartı için başvuru yaptım. Her şey normal taki idrar numunesi verene kadar. Kardeşim bu kadar rezil bir süreç olamaz. Ağrı kesici kullandığı için sonuç olumsuz çıktı eyvallah. Madde doğrulama testi yaptım Aralık ayının 3'ünde halen sonuç çıkmadı. Aralık 10 nunda işe başlayacaktım. Yalan oldu sayenizde Ocak 1 e kadar müsaade istemiştim iş yerinden adam kabul etmişti halen sonuç çıkmadığı için olumsuz oldu... Ayıptır kardeşim ya bu kadar insan mağdur edilmez bir şey çıkardınız süreçleri iyileştirir her gün 153 arıyorum hastaneyi arıyorum ayıptır ya sizinle mi uğraşacağız hep. Tam bir rezalet CİMER yazacağım bir işide düzgün yapın hastane sonuç çıktı diyor belediye sisteme girmiyor nedir bu anlamadım ki rezillik bu şekilde mi hizmet İBB şoför kartı başvuru numaram 944255

02 Aralık 2024 11:40 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-64005189314 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/ üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Muhammet
07 Ocak 08:24

Abi siz şaka mısınız kaç gün oldu hastane sonuçlarınız çıktı belediye sisteme girecek diyor ayıptır be kardeşim. Bir ağrı kesici kullandık diye madde doğrulama testi istediniz. Eyvallah ama sonuçlarını hızlandırın kardeşim 3 aralıktan beri bekliyorum ayıptır. İş başı yapacaktım sizin yüzünüzden yapamadım. Bana iş verin o zaman olaya bak ya kötü bu bir şey çıkardınız insanları mağdur ediyorsunuz. Başvuru no 944255

Umut sonucu yetersiz buldu

Yanlış Tahlil Sonucu Ve İBB'den Çözüm Beklentisi