Ezel sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Kartın Haksız Yere Bloke Edilmesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Kartın Haksız Yere Bloke Edilmesi
30 Ağustos 2024 00:04

Engelli refakatli İstanbul kartı kullanıyorum. Yaşım 17 engel oranım %90 üstü en üst seviye. Yanımda yakınım birini geçirme hakkım var. Şart aranmıyor. İki seferdir otobüse biniyorum ve şoför bana kimlik sormadan, engelimi sormadan, kartımı kontrol etmeden şikayet ediyor. İlkinde mesaj geldi aradım sorun yok dendi. Şimdi kartım bloke edildi. Ve arada 10 gün var. Yeni kart almam için 15bin tl ceza var. Şikayet elbette oluşturdum ama bunu böyle bırakmayacağım. Hem sicilime sanki suçluymuşum gibi şikayet oluşturdunuz. Hem de beni belki günlerce kartımı kullanamamak sorununa soktunuz. Hangi kartı kullanacağım ben? Önce kartı kapatmadan soruşturacaksınız bu çocuk oyuncağı değil. Dava açacağım. CİMER'e yazacağım. Sicilimden şikayetlerin silinmesi ve iki şoförü şikayet etmek için. Kamera kayıtları ve hangi saatte bindiğimin bilgileri var. Sürekli bunlarla uğraşmak zorunda değilim. E**** İ*******'nu çok severim ama gerek şoförlere gerekse İBB çalışanlarına uyarı ya da düzenleme getirmeli.

30 Ağustos 2024 09:22 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz ile ilgili süreç devam etmektedir. En kısa sürede dönüş sağlayacağız.

Ezel
03 Eylül 2024 08:51

Hala geri dönüş yapılmadı. Sürekli arıyorum inceleniyor inceleniyor. Daha ne kadar sürecek bu saçmalık?

Haksız Kart Blokesi Ve Para Cezasıyla Mağdur Edildim

17 Temmuz 08:51
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Anne Kartı Kullanımında Yanlış Anlaşılma

07 Şubat 11:14
Anne Kartı Kullanımında Yanlış Anlaşılma

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kayıp 65 Yaş Üstü İstanbul Kart Mağduriyeti!

17 Ekim 2023 16:10
Üzeyir sonuçtan hiç memnun değil

Öğrenci Kartının Haksız Yere İptal Edilmesi Mağduriyet Yaratıyor

06 Mayıs 01:47