İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi. Lütfen Mezarları Denetleyin!

25 Haziran 2024 22:03

İstanbul Arnavutköy Taşoluk Mezarlığı çiçek çalanlar ile dolu. Maalesef her yere şikayet ettim ama hiçbir sonuç alamadım. Arnavutköy Belediyesi Taşoluk Mezarlıklar Müdürlüğü hiçbir geri dönüş yapmadı. Bu konu ile ilgili size ulaşmak durumunda kaldım. Temizlediğimiz ve düzenli olarak çiçek ektiğimiz babamın mezarına maalesef çiçek yetiştiremiyoruz; bir hafta içinde çalınmış oluyor. Çiçekleri çalarken maalesef mezarlığı sürekli olarak tahrip ediyorlar ve sürekli bunu gidip düzeltmek zorunda kalıyoruz. Bu durum artık çok fazla can sıkmaya başladı. Biz de yaşadığımız bu kötü olaylardan sonra gidip hiçbir çiçek ekmek istemiyoruz ve bu durum bile bizi çok üzüyor. Taşoluk Mezarlığı çok büyük bir mezarlık değil; 2-3 kamera ile bu iş çözülebilir. Lütfen yardım istiyorum.

26 Haziran 2024 12:31 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-61200378251 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İlknur
İlknur
13 Ağustos 2024 18:39

Sonuç beni üzdü gerçekten inanmıştım çözüm bulacağınıza heyecanla bekliyordum:(

İclal sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 16:51
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ihlamurkuyu Mezarlığı Çiçek Çalınması