İSKİ Kanalizasyon Suyu Evimizi Bastı

17 Aralık 2023 13:16

29.11.23 tarihindeki sağanak yağıştan kaynaklı ana cadde üzerindeki tüm caddeye ait kanalizasyon suyu binamızın içine doldu ve günlerdir pis kokudan, ıslaklığın kurumamasından dolayı evimize girememekteyiz. 16.12.23 tarihindeki yağmurda da aynı şekilde su basmasına ramak kala fark edip hemen İSKİ ekibi çağırdık temizlemek için gelselerde sorun anlık çözülüp tekrar yaşamayacağımızın garantisi bulunmamaktadır. Her yağmurda bu korkuyla yaşamak istemiyoruz. Evimizdeki hasarı sürekli olarak karşılamaya kimsenin gücü yetmeyeceğinden sesimizin duyulmasını istiyoruz. İtfaiye ekiplerinin eve gelip tuttuğu hasar tespit tutanağıyla kaymakamlığa gittik kaymakamlık bize atalarımızdan kalma bize faydası bile olmayan arsaları ve yerleri öne sürerek ihtiyaç sahibi olmadığımızı iddia edip yardımcı olmuyor. Belediyeye yaptığımız başvurularda da İSKİ’ye gitmemiz gerektiği söylenip geçiştiriliyoruz. Herkes birbirine yönlendiriyor. İSKİ genel müdürlüğüne de gidip başvuru da bulunacağız bakalım onlar ne diyecek. Maddi, manevi ve psikolojik olarak çok kötü durumdayız. İSKİ'ye yaptığımız şikayetlerde durumun aciliyetini bildirmemize, pis suyun evimize girdiğini belirtmemize rağmen sonuç alamamaktayız. Her şeyi geçtim rögar olduğundan sağlıksız bir ortamdayız insan sağlığını da önemsemiyorlar. Acilen bakım çalışmasıyla caddedeki kanalizasyonun genişletilmesi ve ana cadde üzerindeki kanalizasyon giderlerinin usulüne uygun şekilde yapılmasını talep ve rica ederim.

Adres: Şenlikköy Mahallesi Adakale Caddesi Mahirler Sokak Florya/Bakırköy/İstanbul

18 Aralık 2023 11:45 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59129090924 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Gizem sonucu yetersiz buldu

14 Kasım 2023 09:20
Selda sonuçtan çok memnun

23 Ekim 2023 06:09
"Fatihe bağlı kanal arıza sorunumu çözmeyen belediye için büyükşehir belediyesine başvurunca hemen sorunumu çözdüler çok teşekkür ederim ayrıca arayarak da çözüm bulunmuşmu kontrol ettiler çok kibar ve çözüm odaklıydılar"
Rkn sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 12:52

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sorunlarımız Arap Saçı Oldu, Lütfen Göreve!

20 Eylül 2023 00:24

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri