Seda sonuçtan memnun

İSKİ İsim Değişikliği

05 Eylül 2024 13:48
Seda'nın Teşekkür Mesajı
“Sorun giderildi. Teşekkürler”

29/08/2024 tarihinde e devlet üzerinden abone isim değişikliği için İSKİ'ye başvuru yaptım. Bir hafta olmasına rağmen hali hazırda olan aboneliğe " şebeke keşfi" denilerek hiçbir işlem yapılmadı. Bir haftadır suyumuz yok. Aramaktan yorulduk. Çok defa aradık ama artık yönlendirilen numara direk meşgule atmaya başladı numaramızı. Çözüm merkezi yardımcı olalım diyorlar ama sürekli bir numaraya yönlendiriyorlar. Kimse keşfin ne zaman biteceğini ve suyun ne zaman geleceğini bilmiyor ve bilgi vermiyor. Yıl olmuş 2024 bir isim değişikliği bu kadar zor olmasa gerek. Sonuçta yeni abonelik değil. Süreç keşif yapılmadan da ilerlemeli

06 Eylül 2024 08:34 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-62474577864 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Seda
Seda
09 Eylül 2024 17:03

Sorun giderildi. Teşekkürler

Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

İSKİ Abonelik İptali Sürecinde Yaşanan Mağduriyet Ve Gecikme

15 Temmuz 2025 15:21
iski-abonelik-iptali-surecinde-yasanan-magduriyet-ve-gecikme-3.jpg
iski-abonelik-iptali-surecinde-yasanan-magduriyet-ve-gecikme-2.jpg
iski-abonelik-iptali-surecinde-yasanan-magduriyet-ve-gecikme-1.jpg

15 Nisan 2024 10:35
Senol sonuçtan çok memnun

23 Eylül 2024 20:20
"Sorun kısa sürede çözüldü. Teşekkürler"
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su Aboneliğimin Acil Açılmasını İstiyorum

İSKİ Abonelik Başvurusu