Aykut sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 01:38

İBB su faturalarında bir oyun oynuyor. Engelli indimi olmasına rağmen gelen fatura 393 TL. Elektrik 187 TL. İGDAŞ 207 TL. Elektrik doğal gazın toplamı kadar fatura geliyor. Hem de 'indirimli'!
Görselde faturada; 37 günlük. Bilerek geç okuyup, 2 kademe fiyatlandırması yaparak daha yüksek ücret tahsil ediyorlar.
Eğer zamanında okunsa 1 kademede kalacak daha ucuzdan fatura etmek zorunda kalacaklardı. (birim fiyat; 1 kademe 32 TL. 2 kademe 49 TL. Den) Bu resmen soyuculuk. İBB batıyorsa bunu İstanbul halkından mı tahsil edecek?
Bilmiyorsa bıraksın, bu işi bileni yapsın.

02 Ağustos 2024 21:19
ibbnin-iski-fatura-oyunu-2.jpg
ibbnin-iski-fatura-oyunu-1.jpg

Bu ne ya? Bunlar da son gelen faturalar. Ve bu ay en çok elektrik kullandığım ay. Ona rağmen su faturasını yakalayamadı. Bir de bu faturada engelli indirimi var. Mış!? Bu resmen soyuculuk. Neden bazı kesimlerin sesi çıkmıyor? ''kendim ettim kendim buldum''mu?!

02 Ağustos 2024 21:23

Hiçbir şekilde rahatsız olmuyorlar. Millete kuzu muamelesi yapıyorlar. Okuduklarımın arasında ya da bildiklerimin içinde hiçbir geri dönüş yok. Zaten bunları çaresizlikten planlı yaptıkları için, dönecek bir 'yüzleri' olduğunu hiç sanmıyorum. Ama bu durumun sorumluluğundan kaçış da yok.

05 Ağustos 2024 14:16 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, "Konu hakkında işlem yapılabilmesi için detay bilgilere ihtiyaç bulunmaktadır tarafınız arandı fakat ulaşım sağlanamadı. Çözüm Merkezi hattımızı aramanız ya da e-posta başvurunuzu yenilemeniz halinde konu incelenecek ve tarafınıza bilgi verilecektir."

15 Temmuz 2024 23:43
Youtubem sonuçtan memnun

31 Ağustos 2024 12:30
"İSKİ tarafından şikayetim değerlendirilip Yüksek fatura tekrar değerlendirme ile ıçözüme kavuştu Teşekkürler"

01 Temmuz 2024 23:46
Osman sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 20:39

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri