Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

İbb Spor Ücret İadesi

29 Temmuz 2024 16:33

İBB spor salonundan tek branş için iki ayrı yerden üyelik aldım. Hiç kullanmadan bu üyelikleri iptal edip tüm salon ve tüm branşlardan üyelik almak istedim. Fakat İBB spor çalışanı bana, bunu geri almanız için form doldurmanız gerektiğini, daha sonra bizi çağırınca tekrar gelip iki form doldurmanız gerektiğini ve sonrasında üç ay sonra iade alabileceğimi söyledi. Zaten parasını verdim. Kullanmadım, iptal edilip tüm branşlara çevrilmesini istiyorum. Bu işlemler bu kadar zor olmamalı. Online kayıt olabiliyorken neden iade alamıyorum? Resmen iptal etmek istemiyorlar, paramın boşa gitmesini istiyorlar.

31 Temmuz 2024 16:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-61836394253 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, 1- numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Muhammed
Muhammed
13 Ağustos 2024 15:27

Sorunum çözülmedi bana spor tesisinin verdiği cevap verildi iade edemeyiz iade etmiyorsanız bunları çoklu branşa geçirmenizi istiyorum

Ozlem sonuçtan memnun

07 Mayıs 2025 14:44
Tenis Üyeliğiyle Rezervasyon Yapılamıyor, Ücret İadesi Talep Ediyorum
Elif sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2025 12:45

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri