İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kayıp Başvurusu Olan AKBİL'imdeki Bakiyeyi Şoför Sanal Keseye Aktarmış

Cansel
20 Şubat 2024 00:581.841

1 Şubat tarihinde İstanbul Kart'ımı (öğrenci AKBİL'i) 16D otobüsünde düşürdüm (üzerinde bilgilerim ve fotoğrafım mevcut) ve 2 Şubat tarihinde İBB çözüm'e kayıp başvurusunda bulundum. 1-59429637277 başvuru numaramdır.
15 Şubat tarihinde ise kartımdaki bakiye Pendik Duru Sokak'da (192,24₺) saat 21:01'de "Sanal Kese" ye aktarılmıştır.
Kartım "kayıp eşya bürosuna" teslim edilmeden içindeki bakiye alınmıştır. Bu nasıl bir haktır? Kartı bulup teslim etmek yerine içindeki bakiyeyi almak İbb şoförlerine yakışır bir eylem değildir. Şikayetim mevcuttur gerekli kartın iadesi içindeki bakiye ile talebimdir!

21 Şubat 2024 15:58 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59574530181 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Öğrenci Kartı Usulsüz Kullanımı Ve Kesilen Ceza

Eren
20 Ekim 2023 12:3515.359

İBB tarafından şehir içi toplu taşıma araçlarında kullandığım öğrenci akbilimi seyahat sırasında metro sınırları içerisi...

İBB İstanbul Kart İçin Akbil Kaybı Ve Hizmet Alamama Sorunu

Songül
6 Temmuz 2023 20:184.391

Merhaba İBB İstanbul Kart için oğlum akbilini kaybetmiş. İBB'yi arıyorum. İBB'yi arıyorum tekrar aklım çıkartmak için. B...

İbb Anne Kartı Cezası

Merve
11 Aralık 2023 12:4213.060

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından şahsıma verilen anne kartımı aldım ve 1 buçuk sene boyunca memnuniyetle kullan...

Kaybolan Akbil Sonrası Bilgilendirme Eksikliği Ve Haksız Ceza Uygulaması

Aysu
9 Temmuz 2025 22:391.246

Yaklaşık bir kaç gün önce gece saat 11-12 gibi akbilimi düşürmüştüm. Eve gelince de acaba akbilim yanımda diye bende her...

Tümünü Gör
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Otobüslerinin Bitmeyen Arızaları!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Otobüslerinin Bitmeyen Arızaları!

Derya
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayati Tehlike, Acil Müdahale Edin Lütfen

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Hayati Tehlike, Acil Müdahale Edin Lütfen

Songul
Metrodaki Mağdur Kaldığım Durum!

Metrodaki MağdurKaldığım Durum!

İlknur
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yaya Geçidi Çizgisi Çizmek Çok Mu Zor?

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Yaya Geçidi Çizgisi Çizmek Çok Mu Zor?

Hakan
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Acil Hız Kesici Lazım!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Acil Hız Kesici Lazım!

Duygu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi M4 Metrosu 8'li  Vagon Gönderilmemesi