İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelli Park Yeri Sorunu!

08 Şubat 2024 09:53

Ben %91 engelli bir bireyim ve iki hafta önce bu hakkımı kullanarak bir araç satın aldım. İstanbul Eyüp Belediyesi'ne kapımın önüne engelli araç park yeri yapılması için dilekçe verdim. Ancak artık bu duruma Büyükşehir Belediyesi bakıyor. Red yanıtı aldım. Daha önce karşı komşumun aynı yerde engelli park yeri için tabelası bulunuyordu; ancak taşındılar ve bu durum iptal edildi. Yer müsait ve bana ayrılabilirken, otoparkların içinde engelli park yeri verebileceklerini belirtmişler. Fakat ben yürüme güçlüğü çeken ve birçok hastalığı olan biriyim. Evimde ayrıca yürüyemeyen 82 yaşında annem de var. İstanbul'da zaten park sorunu çok büyük olduğundan, aracımı kapımın önü dışında başka bir yere park etmem mümkün değil. Sürekli hastaneye gidip gelmek zorunda olduğum için, park yeri bulamadığım zamanlarda maalesef hala taksi kullanmak zorunda kalıyorum. Emekli maaşı ile bu durumun zorluklarını tahmin bile edemezsiniz. Mağduriyetimin giderilmesi için 153'ü arayıp defalarca kayıt bıraktım ancak dönüş yapılmadı. Ekrem İmamoğlu'na ulaşmak istiyorum. Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ederim.

08 Şubat 2024 13:47 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59476509318 , 1-59476509511 , 1-59476509684 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 03:31
Murat sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 14:34

08 Mayıs 2024 01:05