İBB Beykoz Sahil Tesisleri Gıda Zehirlenmesi

Beyhan
27 Haziran 2023 01:263.719

Beykoz İBB sahil sosyal tesisinde 24 Haziran cumartesi tarihinde saat 16:30 civarında 2 aile 2 hamburger bir pizza bir de köfte menü siparişi verdik. Köfte benim yemeğimdi ilk ısırıkta tadı çok kötü geldiydi yanımdaki arkadaşıma tattırdım 1 dilim de o yediydi ikimizde köfte yüzünden gıda zehirlenmesi yaşadık insanların canı bu kadar ucuz olmamalı İBB buralarla alakalı denetim yapmıyorum u ucuz diye insanlara bayat et yediriyorlar sonuna kadar şikayetçiyim

28 Haziran 2023 10:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz ile ilgili süreç devam etmektedir. En kısa sürede dönüş sağlayacağız.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Yorumlar(5)

19 Temmuz 2023 12:59

Beyhan, aynı gün bizde oradaydık ailecek bizde köfte menü siparişi verdik pizza tatlı falan ertesi gün benim 2,5 yaşındaki kızım fenalaştı kanında ve kültüründe bakteri üremesi çıktı 10 gün hastane de yattık ölüyordu kızım bu yüzden size ulaşmam lazım. Dönüş yapmanız bu kadar mı zor iki gündür buradan size sesleniyorum

18 Temmuz 2023 12:43

Size nasıl ulaşabilirim Beyhan, mümkünse dönüş yapın

18 Temmuz 2023 00:12

Size dedim Beyhan hanım, ben sizi Facebook'tan bulamadım siz bana ulaşırmısınız

17 Temmuz 2023 19:10

Bana ulaşırmısınız acil

Kasımpaşa Sosyal Tesislerinde Köfte Krizi

Şeyma
21 Aralık 2024 01:471.165

İbb Kasımpaşa sosyal tesislerinde 20.12.2024 tarihinde yediğimiz köfte dolayısıyla zehirlendik. Belediyeye güvenimiz old...

İBB Beykoz Burun Bahçe Sosyal Tesisi

Cenk
22 Temmuz 2024 12:403.145

İBB Beykoz burun bahçe sosyal tesislerinde sıraya girdik. 30 kişi sırada var dendi. 2 saat bekledikten sonra sıra gelmed...

Tümünü Gör
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ölüme Terk Edilmiş Sokak Kedisi!

İstanbul BüyükşehirBelediyesi Ölüme Terk Edilmiş Sokak Kedisi!

Burak

Hikmet
Eyüp Sahil Parkı Çevre Kirliliği

Eyüp Sahil ParkıÇevre Kirliliği

Zümra
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

İstanbul BüyükşehirBelediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

Hakan

Öne ÇıkanKonular