Kenan sonucu yetersiz buldu

12 Ekim 2024 18:06

Konu: Şikayet Dilekçesi – 50P Numaralı Otobüs hakkında

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Müdürlüğü’ne,

Sayın Yetkili,

Tarihinde tam olarak hatırlayamadığım bir gün, Eminönü otobüs terminalinde yaşadığım bir olayı tarafınıza iletmek ve bu konuda şikayetimi bildirmek istiyorum.
Terminalde 50P numaralı ve plaka numarası "34 ho 1387" olan otobüsü beklemekteydim. Ancak, durakta beklerken otobüs şoförü beni "diğer peronda olduğum" gerekçesiyle otobüse kabul etmedi. Olay terminalin içinde gerçekleşmiştir ve bu sebeple mağdur oldum.

Otobüsün, terminalin içinde uygun yerde bekleyen bir yolcuyu kabul etmemesi, toplu taşıma hizmetlerinde karşılaşmayı beklemediğim bir tutumdur. Bu durum hem zaman kaybı yaşamama neden olmuş hem de ulaşım imkanlarıma zarar vermiştir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu ulaşım hizmetlerinin kalitesine olan güvenim de bu olayla birlikte sarsılmıştır.

Gerekli incelemenin yapılmasını ve benzer mağduriyetlerin yaşanmaması adına gerekli önlemlerin alınmasını rica ediyorum.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Saygılarımla,

14 Ekim 2024 16:42 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz ile ilgili süreç devam etmektedir. En kısa sürede dönüş sağlayacağız.

Kenan
Kenan
14 Ekim 2024 16:46

Şoför bana sırıtarak elinde sandviç yerken vatandaşımızı takmadı bile. Orada bulunan müdüriyete gittim onlar da bunların emirleri üst makamlar veriyor dediler onlardan takmadı. Siz vatandaşı bu şekilde mi koruyorsunuz. Önce eğitim ve nezaket veriniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

21 Kasım 2023 14:26

07 Şubat 2024 19:26