Merve sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Avm Müşteriyi Kasten Mağdur Etmek

25 Haziran 2024 18:33

Ben İstanbul Avm firmasının çok eski müşterisiyim. Her ay hem hesapta hareketlilik olsun diye hem de yasal sorun yaşamamak için ödeme yapıyorum. Bazen karşımdaki kişi anlayışlı ve saygılı oluyor. Bazen konuşturulmadan karşı taraf suratıma telefonu kapatıyor. Borçlu kişi dışında genelde aile bireyleri de olsa kimseye arama veya borç bilgisi verilmeyeceğini de biliyorum. Ayrıca sistemdeki hesabıma şahsımla görüşme yapmadan kendilerine göre tarih belirtip o tarihi taahhüt aldıklarını belirtiyorlar. Görüşmeler kayıt altında ise zaten sonuçlanır. Ben haziran maaşımı en erken 3 Haziran'da alacağımı ve yapacağım ödemeyi belirtmek için aradığımda daha önceki saygısızlığı yapan arkadaşlarını koruyan ve müşteriyle konuşma üslubunu bilmeyen biriyle muhatap oldum. Bana 0542 643 **** numaralı hattımdan yetkili biri arayıp en kısa sürede net, detaylı ve doğru bilgiyi versin. Mağdur olmak istemiyorum ama arayıp açıldığında konuşulmadan kapatılıp ya da telefon açılmasına aradık ulaşamadık denmesin lütfen. Umarım bu sefer mesajım dikkate alınır.

İstanbul Avm Fazla Ödemeyi İadesini Geciktirmeyi Kar Sayıyor Galiba.

28 Şubat 2024 13:03

27 Kasım 2024 17:16