26 Şubat 2024 13:07

25 Şubat 2024 gecesi Aşıklar Meydanı Sokak'ta, Euro Plaza'nın önündeki yola, duvar kenarına arabamı park ettim. 26 Şubat'ta işe gitmek için saat 11.30 sularında geldiğimde, arabamın camında İSPARK fişinin olduğunu gördüm ve şaşırdım. Arabayı park ettiğim yer İSPARK'ın sorumluluk alanında değil; Aşıklar Meydanı Sokak'ta, denize bakan taraf İSPARK tarafından bakılıyor, İstiklal Caddesi tarafı ise zaten duvar dibi ve kaldırım var, sarı çizgiler yok ve yolun başında duvar kenarında İSPARK alanı diye bir şey de yok. Ben çoğu zaman arabamı aynı yere park ediyorum ve ilk defa böyle bir fişle karşılaştım. Acaba İSPARK, deniz tarafında müşteri bulamayınca, duvar kenarındaki kaldırıma park eden araçlardan para almaya mı çalışıyor? Her tarafta borcumu ödediğim halde, nereye gitsem İSPARK görevlileri bana birikmiş borcum olduğunu söylüyorlar. Ben de nasıl oluyor diye soruyorum. Anlaşılan o ki, sağda solda gördükleri her araba için, sorumluluk alanlarına girsin ya da girmesin, ceza kesiyorlar. 'İSPARK şu yıl bu kadar zarar etti' denildiği oluyor; bu yıl her önüne gelene ceza yazarak artıya geçmeye çalışıyorlar sanırım. Görselini ve videosunu da ekleyeceğim. İSPARK bu otopark cezasını ya iptal eder ya da mahkemede hesabını verir. Acil bir cevap bekliyorum.

14 Mart 2024 00:26

25 Şubat 2024 gecesi Aşıklar Meydanı Sokak'ta, Euro Plaza'nın önündeki yola, duvar kenarına arabamı park ettim. 26 Şubat'ta işe gitmek için saat 11.30 sularında geldiğimde, arabamın camında İspark fişinin olduğunu gördüm ve şaşırdım. Arabayı park ettiğim yer İspark'ın sorumluluk alanında değil; Aşıklar Meydanı Sokak'ta, denize bakan taraf İspark tarafından bakılıyor, İstiklal Caddesi tarafı ise zaten duvar dibi ve kaldırım var, sarı çizgiler yok ve yolun başında duvar kenarında İspark alanı diye bir şey de yok. Ben çoğu zaman arabamı aynı yere park ediyorum ve ilk defa böyle bir fişle karşılaştım. Acaba İspark, deniz tarafında müşteri bulamayınca, duvar kenarındaki kaldırıma park eden araçlardan para almaya mı çalışıyor? Her tarafta borcumu ödediğim halde, nereye gitsem İspark görevlileri bana birikmiş borcum olduğunu söylüyorlar. Ben de nasıl oluyor diye soruyorum. Anlaşılan o ki, sağda solda gördükleri her araba için, sorumluluk alanlarına girsin ya da girmesin, ceza kesiyorlar. 'İspark şu yıl bu kadar zarar etti' denildiği oluyor; bu yıl her önüne gelene ceza yazarak artıya geçmeye çalışıyorlar sanırım. Görselini ve videosunu da ekleyeceğim. İspark bu otopark cezasını ya iptal eder ya da mahkemede hesabını verir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bu durumu İspark'ın yetkililerine bildirip yazılan fişin iptal durumunu gerçekleştirmesini talep ediyorum.

14 Mart 2024 00:18

İspark geri dönüş yapmadı bana İstanbul büyük şehir belediyesine de şikayette bulundum bana kalıp mesaj göndermişler Ukome kararı var diye ısrarla Ukome kararı olan yerde park etmediğimi söylememe rağmen ve burada videosu olmasına rağmen izlememişler belli ki. Bu iş mahkemede bitecek anlaşıldı. Benden haksız yere vermedikleri hizmet için para istenmekte bu işin peşini bırakmayacağım.

14 Şubat 2024 13:38

İSPARK Haksız Ücreti Kesimi Ve Yanlış Tutumu Savunma

Ahmet
25 Mart 2024 15:44
Hami sonuçtan hiç memnun değil

Görevli Olmayınca Basın Kartıma Rağmen Haksız Park Ücreti Kesildi

26 Haziran 2025 16:39