İspark Görevlisinin Yanıltıcı Uygulaması Ve Haksız Ücret Talebi

Mesut
29 Ağustos 2024 11:32

Merhaba,

İstanbul Bayrampaşa ilçesi Numunebağ Caddesi'nde (Bayrampaşa Belediyesi karşısı - Denizbank önü) aracımı park etmek için yaklaştım. İspark görevlisi geldi ve ne zaman çıkacağımızı sordu. Dönüşte mesaisinin bittiğini söyledi. Bana tekrar süre sordu. 1 saate yakın dedim ve aracımı park ettim. Benden 70 TL nakit aldı. İşlemim 10 dakika sürdü ve aracımın, ücretsiz sürem dolmadan yanına geldim. Görevli oradaydı. Erken geldiğimi gördü. Ben de erkenden geldiğim için para iadesi istedim. Vermedi. Böyle bir uygulama olmadığını söyledi. Tamam dedim, yarın yine geleceğim büyük olasılıkla o zaman işlemimi yaparsın dedim ve gittim. 1 gün sonra tekrar aynı yere aracımı koydum. Beni gördü. Gülmeye başladı. Alacağımı almaya geldim dedim. 15 dakika ücretsiz hakkınız var dedi. Sonrası ücretli dedi. Ben bugün 1 saatlik için para vermeyeceğim dedim. Dünkü hakkımı hatırlattım. Hemen telefonu ile birini aradı. Aradığı kişi beyanın kabul edildiğini ve bu sebepten aracın park hali için ödeme yansıtılacağını söyledi. Ben de para vermeyeceğimi ilettim. 30 dakika sonra aracıma geldiğimde camımda fiş görselleri vardı. Sisteme girip baktığımda 70 TL borç yansıttıklarını gördüm. Ben kullanmadığım hizmetten dolayı paramı haksız yere aldıkları için şikayetçiyim.

Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
02 Nisan 2025 14:47
İspark Görevlisinin Haksız Ek Ücret Talebi
Hacı sonuçtan hiç memnun değil

Hacı
29 Ocak 2025 12:10