Şaban sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Konya Selçuklu Hiçbir Bilgi Vermiyor

29 Haziran 2024 09:36

15 Mayıs 2024 Tarihinde İşbir Yatak Konya Selçuklu Mağazası'ndan satın almış olduğumuz ürünün süreci ile ilgili mağaza bilgi vermiyor. 50 gündür teslim edilmeyen ürünün ne zaman gelebileceğini sorduğumuzda mağaza sahibi hanım siparişi iptal edebileceğimizi söylüyor ve yardımcı olmuyorlar. İşbir'i iki ay bekledikten sonra gidip başka bir marka ile İşbir kaynaklı kaybettiğimiz zaman yüzünden zararlı çıkarak alışveriş yapmamızı istiyorlar. Eşya üretimde mi ne zaman teslim edilecek hiçbir bilgi yok. Bu kadar anlayışsız ve kaba olamazsınız. Biz ve bizim gibi birçok çift tüm bütçesini zaman planlamasını defalarca düşünerek hareket ediyor. İşbir gibi sözde büyük ve kurumsal markalar bir bilgi vermekten aciz. Ne bir sipariş takip kodu var ne bir teslimat bilgisi var. Evleniyoruz ve İşbir yüzünden yerde yatacağız sanırım.

29 Haziran 2024 21:30 (Şikayetten 11 saat sonra)
Şaban
Şaban
08 Temmuz 2024 11:28

Hala hiçbir geri dönüş yapılmadı, sorunumuzla falan da ilgilenmiyorsunuz. İşbir gerçekten büyük bir pişmanlık olmaya başladı bizim için. Umarım İşbir'den alışveriş yapmayı planlayan arkadaşlar okuyordur.

Emine sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 08:45

05 Şubat 2025 16:59

14 Şubat 2025 12:19
Melis sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 11:18
Özlem sonuçtan çok memnun