Nazım sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Karabağlar İşbir Sünger Müşteriye Hakaret Ediyor!

22 Nisan 2024 13:31

Bu ülkede, müşteriye karşı son derece kaba ve saygısızca davranan, ticaret yapması bile yasaklanması gereken çok sayıda esnaf olduğu bir gerçek. Bunlardan biri de İzmir Karabağlar sanayi sitesinde bulunan İşbir Sünger mağazası. Bugün bu iş yerine sünger almaya gittim. İçeride 4 tane genç çalışan var, hepsinin de elinde telefon, oyun oynuyorlar. Benim geldiğimi gördükleri halde bakmadılar. Yanlarına gidip çağırdım zoraki ilgilendiler. Çalışan kişi, sorduğum süngerin zemin katta olmadığını, üst kata çıkacağımız söyledi. Üst kata çıkıp baktık sonra zemin kata indik. O sırada iş yerinin sahibi veya yetkilisi olan şahıs, aniden beni üst kata çıkaran çalışana bağırmaya başladı, neden müşteriyi üst kata çıkarıyorsun dedi. Bağırması bittikten sonra ben, kim ilgilenecek benimle diye sorunca aynı şahıs 'Ne ilgilenmesi, ne bakması, üst katta bakmışın işte, daha neye bakacaksın' dedi. Bu insanların ne konuşulacak seviyede ne de alışveriş yapılacak insanlar olmadığını fark ettim ve mağazadan ayrıldım. Ben hayatımda bu kadar saygısız ve terbiye yoksunu bir esnaf görmedim. Bu kibir nedir böyle? Müşterinin yukarı çıkarılması yasaksa bunu ben gittikten sonra çalışanına söyle, bana ne tavır yapıyorsun? Bu davranış tarzıyla hala iflas etmeyip satış yapabiliyor olmaları çok ilginç.

Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 20:08

07 Ağustos 2024 14:50