Derya sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 10:40

08.11.2023 tarihinde Roomba® Combo j7+ Akıllı Robot Süpürge ve Paspas özelliği olan robot süpürge aldım. Ürün ilk önce algılamasını vaat ettikleri çorap, terlik gibi şeyleri bir algıladı, bir algılamadı. Teknik Servisi aradığımda ilk başta algılamadığını birkaç deneme yapmam gerektiği ile ilgili bilgi verildi. Defalarca deneme sonrasında algılamaya başladı. Tabi yine arada bir görmediği de oluyor. Daha sonra şarjı azaldığında şarj istasyonuna gitmemeye başladı. Defalarca evin odalarında kaldı ve şarj ünitesine gidemedi. Bununla ilgili başvurduğum da şarj ünitesinin şarj olan yerlerini iyice silmem, hatta silgi ile silip tekrar denemem istendi. Tabi ki değişen yine bir şey olmadı. Ürün yine mutfakta, oturma odasında ve şarj ünitesinin bulunduğu yerde ya kaldı ya da çok uzun süre şarj ünitesini aradı durdu. Bu seferde şarj ünitesini evin ortasında bir yere konmam istendi. Evi ortalamam gerekiyormuş. Ben 2 yıldır başka bir marka robot süpürge kullandım, hiç böyle bir şey duymadım. Söylenenler bir şaka gibi. Ne demek evi ortalamak, yani bu kadar para verilip alınan bir ürün nasıl olur da şarj ünitesini bulamaz ve yapılan açıklamalar nasıl bu kadar anlamsız olur. Ürün sürekli işlem iptal ediyor ve C512 hatası veriyor. Bu sorunlar yurt dışı ekibine bildirildiği bilgisi veriliyor ve yapılan somut hiçbir şey yok. Hep bir akla mantığa yatkın olmayan mazeret, hiçbir tutarlı açıklama yapılamıyor. Madem robot süpürgeniz bu kadar hassas üretiliyor neden sitenizde bahsettiğiniz konu ile ilgili hiçbir açıklama yapılmıyor. Sınırsız temizlik diyorsunuz ürün şarjı azalınca istasyonu bulamıyor, evi ortalayın en fazla bir seferde 70-80 m2 yere süpürebilir diyorsunuz. Tamam bir seferde bu kadar süpürüyor da şarjı bitince neden istasyona gidemiyor, neden temizlik yaptığı oda da kalıyor tabi hiçbir mantıklı açıklaması yok. Kısacası ürün tam bir hayal kırıklığı. O kadar ücret vererek aldığım ürün vaat edilen hiçbir şeyi yapamıyor. Ürün mü bozuk yoksa genel bir kronik sıkıntısı mı var anlayamadım. En kısa sürede yetkili kişilerin bu konu ile ilgili tarafıma dönüş yapmasını ve ürününün değişiminin yapılmasını istiyorum. İRobot pişmanlığım oldu.

28 Kasım 2023 14:34 (Şikayetten 4 gün sonra)
28 Kasım 2023 15:04

Ürünü kullanırken internet bağlantısı olmadığını nereden çıkardınız ya da bu kanıya nasıl vardınız anlamadım. İnternet olmadan mı ben bu ürünü kullanamıyorum. Evet servisle defalarca irtibata geçtim sürekli farklı şekillerde denemem istendi fakat hiçbiri sonuç vermedi. Her ne kadar kabul etmek istemeseniz de üründe bir sıkıntı var. Ayın 20 sindeki servis yazışmalarını okuduysanız eğer servisin şikayetlerimi yurt dışı ekibine gönderdiğini ve bana bilgi vereceğini bildirdi. İsterseniz de gönderebilirsiniz dendi. Bilgi gelmesini bekledim. Ama tabi hiçbir tutarlı bilgi iletilmedi. Şikayetimde de ve servise attığım fotoğraflar ve video da ürün saçma bir şekilde çalışıyor. Takdir edersiniz ki bu ürünler az bir ücrete alınmıyor. Defalarca belirttiğim gibi şikayetlerimin dikkatlice incelenerek ürün değişiminin yapılmasını istiyorum. Ürünü alalı 20 gün oldu doğru düzgün çalışmadı. Hep bir hata verdi. Videodaki hali normal diyorsanız yazık bu ürünlere bu kadar para veriyoruz. Şarjı azalınca şarj ünitesine gidemeyecek kadar basit üretiyorsanız ne diyeyim.

30 Kasım 2023 17:53
30 Kasım 2023 21:20

Merhaba bende neden 1 saat önce yazmış olduğunuz yazıyı değiştirme gereği duydunuz onu anlayamadım. Aynı gün içerisinde 1 saat arayla neden verdiğiniz cevapta değişikliğe gittiniz. Ben firmanız ile ilgili şikayette bulunma sebebini size açıklayayım. Ürün elime geçtiğinden beri vaat edilen hiçbir şeyi sunmuyordu. Kaldı ki piyasada o kadar ürün var iken ben sadece bu ürününün resmi distribütörü var diye bu ürünü seçtim. Fakat yurt dışı ekibine bu hatalar iletildiğinde yeteri kadar alakalı olduklarını düşünmüyorum. Benim hiçbir şekilde servis ile ilgili bir sıkıntım olmadı. Arkadaş hep yardımcı oldu. Ama yurt dışı ekibi nedense ürün hatasını kabul etmiyor hep bir mazeret sunuyordu. Evin içinde şarj ünitesi gezdirdim sırf süpürge şarj ünitesini bulabilsin diye. Ürün odadan odaya giderken etrafa çarpmaya başladı. Her gün bir şey çıktı. 15 gün ürünü zor kullandım ve farkındaysanız şu an yine sonuçlanmasını bekliyorum. Ayrıca bana en son yurt dışı ekibinden bilgi beklendiği isterseniz siz yinede gönderebilirsiniz dendiği için bekledim. Attığım videolara baktıysanız ürününüzün nasıl çalıştığını görebilirsiniz. Bende bu şekilde olsun istemezdim. Belki yurt dışı ekibiniz ürünlerindeki hataları incelerken daha dikkatli olup kendini geliştirir. İyi çalışmalar.

01 Aralık 2023 10:24

Merhabalar, sizden ricamız teknik servis inceleme sürecinin tamamlanmasını beklemeniz, bir hata saptandığı takdirde sizlere elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız. Teşekkür ederiz.

11 Aralık 2023 13:14

İlk önce hatayı saptaya bilmeniz için hatayı kabul etmeniz lazım. Görüyorum ki sizdeki tek sorun tüketiciyi umursamamanız. Haritada halılar işaretli o yüzden sıkıntı oluyor diyor Müşteri Hizmetleriniz ben süpürge ile bir çok sorun ilettim bunların hepsinin nedeni halıların mı işaretli olması? Bunu sorduğum da ise artık size cevap vermeyeceğiz diyorsunuz. Ben şunu anlamakta zorluk çekiyorum nasıl bir müşteri politikanız var ki böyle tüketiciyi mağdur ediyorsunuz. Bu tutumunuzdan sonra sorun olsa da görmek isteyeceğinizi düşünmüyorum. Ben bu şikayeti bu siteye özellikle yaptım. İnsanlar bu kadar para vererek alacakları ürünü ve arkasındaki resmi distribütörün tutumunu görsün istedim. Çünkü ürün elime geldiği günden beri ne zaman sorunlarını iletsem hep bir mazeret sundunuz. Ürün şarj ünitesini görmüyor dedim üniteyi evin ortasına koyun dediniz. Ürün odalara giderken etrafa çarpıyor dedim. Ürün o şekilde manevra yapıyor dediniz. Üründe bağlantı kopuyor dedim evinizin interneti çekmiyor olabilir mi dediniz. Ama evimin interneti ile ilgili hiçbir zaman bir sıkıntım olmadı. Artık benim size söyleyecek bir sözüm kalmadı. Bundan sonrasında ise yasal yollara başvuracağım ve her türlü platformda bu mağduriyetimi paylaşacağım. Bana alınan ürünün resmi distribütörünün olmasının çok da önemli olmadığını, önemli olanın satıcının ürününe ne kadar sahip çıktığının olduğunu gösterdiğiniz için sağ olun.

12 Aralık 2023 10:56
12 Aralık 2023 13:10

Benim uygun olmayan hiçbir üslubum olmadı. Hiçbir şekilde hakarette bulunmadım. Müşteri Hizmetlerinize sizden ürün aldığım güne pişman olduğumu söylemem sizi rahatsız etmiş olabilir. Ama gerçekten çok pişman ettiniz. Farkındaysanız ürün 2 haftadan fazladır sizde ve ben nasıl oluyorsa mağdur olmuyorum anlayamadım. Bir de ürün ile ilgili yaptığım yorumlar sizi neden rahatsız ediyor. Ben ürünle ilgili yaşadığım problemi paylaşıyorum. Üründe olmayan hiçbir şey paylaşmadım. Alacak kişiler görsün ona göre karar versin. Sizden tek istediğim üründeki sorunları görüp en kısa sürede yardımcı olmanızdı. Gerçekten çok yardımcı oldunuz 2 haftadır sadece yazdıklarıma cevap vermekten başka hiçbir şey yapmıyorsunuz. Farkındaysanız ürünü alalı 15 gün olmuşken daha doğru dürüst kullanamadan servise gönderdim 2 haftadır sonuç bekliyorum. Bu durumda nasıl oluyorum da mağdur edilmemiş oluyorum anlam veremiyorum.

12 Aralık 2023 16:02

Derya Hanım merhaba, sizleri cevapsız bırakmamak adına tüm yazdıklarınıza yanıt vermeye çalışıyoruz. Süreç tamamlandığında sizleri bilgilendireceğiz. Teşekkür ederiz.

12 Aralık 2023 16:33

Ürününüzün arkasında ne kadar durduğunuzu görmüş olduk. Bütün sorun halıların tanımlı olmasıymış insanla dalga geçer gibi. Ben videoları attım alacak insanlar karar versin, ona göre iyi düşünüp alsınlar. Çünkü bu ürüne verilen para gerçekten çöp. Bundan sonrasına Tüketici Hakem Heyeti karar versin. Sizden ürün almakla ne kadar yanlış bir şey yaptığımı bir defa daha görmüş oldum. 2 hafta serviste kaldı sadece 3 defa çalıştırarak mı arızalı olmadığına kanaat getirdiniz. Bundan sonrasında yasal merciler karar versin.

12 Aralık 2023 16:43

Servisiniz bilgilendirdi ben yasal yollardan başvuru yapacağım. Artık oraya savunma yaparsınız. Sizin tekrardan bilgi vermenize gerek yok. Bundan sonra firmanız ile işim olmaz. Siz bu politikanız ile daha çok müşteri kaybedersiniz.

21 Haziran 2024 15:39

Ürünü 6 aydır kullanıyorum hala bağlantı hatası veriyor ve hiçbir şekilde verimli çalışmıyor. Gerçekten bu ürünü aldığıma çok pişmanım. Bir süpürüyor ikinciye bağlantı kurulamıyor diyor. Sürekli hata veriyor. Bıktım. Alıp atasım geliyor.

Şamil
Şamil

Merhaba herhangi bir gelişme var mı? Ben de ürünü satın alacağım burayı okuyorum öncesinde

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
10 Aralık 2023 00:34
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
17 Mayıs 2024 19:37
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Robot Süpürge Hayal Kırıklığı

Merve