İrmet Hospital İrmet Hastahanesi İhmalkarlığı Ve İlgisizliği!

22 Aralık 2023 14:42

İrmet hospital acil ve hastane yönetim ilgisizliği Kapaklıda yaşadığım süre boyunca hastane serüvenimin %90ını bu hastane kapsıyor. Devletteki yoğunluktan dolayı gidemiyoruz. Tek iyi diye düşündüğümüz alternatif Özel Hastane diye buraya gidiyoruz. Dünya kadar para ödeyip hak ettiğimiz muameleyi göremiyoruz. Hamilelik sürecim boyunca gittiğim hastanede doğumumu, çocuğum hastalandığında bütün ayakta muayene işlemlerimiz olsun yatış işlemlerimiz olsun hepsinde bu hastaneyi tercih ettik.%90lik ziyaret dilimimizin genelinden memnun kalma oranımız %5 falandır. En son acile gittik 20.12.2012 tarihinde. Acildeki doktor , çocuğun ne göğsünü dinledi ne boğazına baktı hemen bir serum bir kan tahlili tamamdır. Çocuk ne serumdan bir fayda gördü ne de biz hastane de olduğumuz muayeneden bir şey anladık. Evde verdikleri tedavi sonuç vermeyince tekrar gittim ve bir önceki muayenemizden sonuç alamadığımızı tedavilerin yetersiz olduğunu çocuğumun bir türlü toparlayamadığını söyledim hastanedeki gece amirine. Daha 2 gün önce aynı şikayetlerle hastane hekiminin eksik tedavisi sonucunda toparlanamayan çocuğum için tekrar bir ücret ödemek istemediğimi ve yeniden muayene edilmesini yukarıda yazdığım bütün serüveni anlatarak gece amirinden talep ettim kucağımda ateşli çocuğumla bilin bakalım ne oldu. Elbetteki reddedildi. Çünkü neden o hastane her şeye ticari bakıyor gecenin 4ünde kucağımda hasta çocuğum olmasına rağmen umursamaz ve kendinden emin şekilde talebimizi reddetti. Hastanede her hastaya ticari gözle bakıldığı için hasta hakları hasta memnuniyeti gibi kavramlara asla hakim değiller.Daha önce yine şikayet vara şikayet etmiştim aynı kurumu.Aradılar beni yok şöyle yok böyle sonra işte şikayeti kaldırır mısınız falan. Dedim size ve hastanenize kendi nezdimde son bir şans veriyorum.Gelmeye de devam edeceğim.Şikayeti de kaldıracağım ama görüyorum ki yapmamalıymışım. Çünkü bunların işleyişi böyle. Hasta hakları ve memnuniyeti orada kimsenin umurunda değil.Çıkıp devlet acile gittim.Çocuğuma özelden bin kat iyi baktılar. Serumumuzu aldık evimize geldik.Antibiyotik gerekli gördü oradaki acil doktoru fakat daha öncesinden ateşli havale öykümüzün olduğunu ve öyle her ilacı kullanamadığımızı söyledim. Oda bu ilaçtan yana sorun çıkacağını düşünmüyorum ama sürekli gittiğiniz sürecinizi bilen bir çocuk doktoru varsa eğer ona danışın ondan sonra kullanmaya başlayın dedi. Dr da irmette Yoğunuz denildi hala bekliyorum ki bir cevap versinler de ilaca başlayayım.

25 Aralık 2023 18:18 (Şikayetten 3 gün sonra)

Esencan Hastanesi İlgisiz Ve Saygısız

27 Temmuz 2023 10:10

İrmet Hospital Mağduriyeti

10 Haziran 17:26
Doruk sonuçtan hiç memnun değil

İrmet Hospital Alınmayan Tedbirler Sebebiyle Covid-19 Bulaşmasına İlişkin Şikayet

26 Eylül 2024 16:52
Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Sonrası İlgisizlik Ve Yetersiz Destekle Mağduriyet Yaşadık

02 Temmuz 09:54