Doruk sonuçtan hiç memnun değil

İrmet Hospital Alınmayan Tedbirler Sebebiyle Covid-19 Bulaşmasına İlişkin Şikayet

26 Eylül 2024 16:52

Tekirdağ Çerkezköy'de bulunan Özel İrmet Hastanesi'nde başımıza gelen üzücü durumu bilgilerinize sunmak istiyorum.

Perşembe günü 19 aylık kızım yemek yemeyi kesti ve kusmaya başladı. Durumun ciddiyetini fark ederek hemen İrmet Hastanesi’nin acil bölümüne başvurduk. Kusma dışında başka bir şikayetimiz yoktu. Acil servis doktoru tarafından kan tahlili yapıldı ve enfeksiyon değerlerinde hafif bir yükselme tespit edildi. Serum ve basit ilaçlar verilerek taburcu edildik.

Ertesi gün kızımın ateşi yükseldi ve acilen tekrar İrmet Hastanesi’ne başvurduk. Ateşi 39 dereceyi aşmasına rağmen hiçbir öncelik tanınmadan tam 60 dakika boyunca kapıda bekletildik. Çocuk doktoru H**** H****, rutin muayeneyi tamamladıktan sonra Liva’nın hastanede yatırılması gerektiğini belirtti. Ancak, hasta kabul işlemleri sırasında büyük gecikmeler yaşandı ve kızım gitgide daha da kötüleşti.

Hastanede kaldığımız sürede mide bulantısı için herhangi bir ilaç verilmemiş ve durumu daha da kötüleşmiştir. Ayrıca, enfeksiyon bulgusu olmamasına rağmen, Covid-19 hastalarının tedavi edildiği medikal odalara yerleştirildiğimizi öğrendik. Bu süreçte kızıma adeno virüs teşhisi kondu ve başka bir odaya alındık.

Kızım taburcu olduktan kısa bir süre sonra yeniden hastaneye gitmek zorunda kaldık ve Covid-19 testi yapıldı. Sonuç olarak, kızımın ve ailemizin hastanede Covid-19’a maruz kaldığını öğrenmiş bulunuyoruz.

Hastanenin dikkatsizliği ve doktorun ilgisizliği nedeniyle kızım Covid-19’a yakalanmıştır. Bu süreçte hastaneye ödediğimiz miktar 20.000 TL’yi bulmuş olup, hastalığın yanı sıra maddi olarak da büyük bir mağduriyet yaşamış bulunmaktayız. Kızımın sağlığının bu şekilde tehlikeye atılmasını kabul edemiyorum. Durumu kibarca doktora söylememize rağmen bize bağırarak cevaplar vermeye devam etti.

Bu bağlamda, Özel İrmet Hastanesi ve Dr. H**** H**** hakkında gerekli soruşturmanın yapılmasını ve mağduriyetimizin giderilmesini arz ve talep ederim.

profile profile
30 Eylül 2024 18:09 (Şikayetten 4 gün sonra)

İrmet Hospital Acil Serviste Uzman Doktor Krizi!

11 Nisan 21:54

Hastanede Yanlış Tedavi Ve İlgisizlik

30 Ocak 12:57
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

İrmet Hospital Doğum Sürecinde Bilgilendirme Eksikliği Ve Mağduriyet Yaşadım!

05 Eylül 15:23

Vatan Hastanesi Çorlu Yanlış Teşhis İhmalkarlık