Alperen
26 Eylül 2023 13:12

23 Ağustos 2023 tarihinde aldığım iPhone 13 telefonum ilk aldığımda herhangi bir sorunu yoktu. 1 hafta ardından sim kart takılı olmasına rağmen bir anda servis yok uyarısı verdi. İzmir Egemek yetkili servisine verdim. 1 haftanın ardından servisten herhangi bir soruna rastlanmadı diye geri verildi. Servisten geldiğinde sinyal olmadığını göre göre hata yok denilerek geri verildi. Fakat 2 gün içerisinde kendi kendine düzeldi. Sorunsuz geçen 5 gün sonrasında yine aynı hatayı verdi telefon. E-sime geçmeme, sim kartı yenilememe rağmen hata halen devam ediyor.

Yine İzmir Optimum Gürgençler yetkili servisine götürdüğümde telefonun yazılımsal herhangi bir hatasının olmadığını yapılan testler sonucunda görülmüş olup Apple'ın değişim politikasından dolayı yapılan 'testler'de bir sorun görülmezse tamir veya değişim imkanlarının olmadığını tarafıma ilettiler. 2 yıl garanti süresinin olmasına rağmen Apple'ın kötü değişim politikası yüzünden elimde kullanamadığım telefonla kaldım.

Hukuki süreç başlatacağım.

Büşra

Merhaba aynı marka model cihaz ve aynı sorunu yaşıyorum sorununuz çözüldü mü IMEI kaydı olmayabilir denildi media marktan aldım cihazımı kontrol ettim IMEI kayıtlı 5 aydır bende ama güncellemeden sonra birini aramak istediğimde arama başarısız diyor hücreseli açtığımda servis komple gidiyor Wi-Fi olmayan yerlerde cihazı kullanamıyorum?

Büşra

2. Kez garantiye gönderdim sorun yok deyip geri gönderdiler sorun devam ediyor tekrar göndereceğim ama

Büşra

Hala aynı çözüm yok yarın tekrar servise göndereceğim Apple destek bağlandı kanıt için videolar istendi yok mühendislere gidecekmiş cart curt mühendislerin kararı tekrar servise gönderilmesi sonsuz döngü ile devam edecek sanırım 😁

Oguzhan
Oguzhan

Aynı sorunu bende yaşıyorum ne yaptınız güncel durumunuz nedir?

İphone 13 Tamir Sürecinde Mağduriyet

Eylül