Kadıköy iPhone Teknik Destek Servisi

Serkan
12 Aralık 2023 10:50

Merhaba. İstanbul Kadıköy Osmanağa Mahallesi Başçavuş Sokak Emintaş İş Merkezi No:409 Kat:2 adresindeki Apple iPhone teknik servisine, Muğla Bodrum'dan iPhone 11 cihazımı ekran değişimi için gönderdim ve 2.200 lira hesaplarına para yatırdım. Telefon bir hafta sonra elime ulaştı, ancak 2 dakika içinde kapanıp tekrar açılıyordu. Durumu servise bildirerek telefonu tekrar kargoya verdim. Bu sefer 800 lira daha talep ettiler ve bu ödemeyi de yaptım. Telefon bir hafta sonra tekrar elime ulaştığında, hoparlörden telefon görüşmesi yapılamıyor ve cihazda ısınma problemi vardı. Tekrar telefonu servise gönderdim ve bu sefer 1.100 TL daha istediler. Bu ödemeyi de yaptıktan sonra telefonumu beklemeye koyuldum. Bu gönderip alma süreçleri her seferinde bir hafta sürdü ve telefonumu toplam dört kez servise gönderdim. Sürekli 'şu gün kargoya vereceğiz' diyorlar ama 'son kontrolleri yapıyoruz, test ediyoruz' diyerek kargoyu ertelediler. Toplamda bir aylık süreç sonunda telefonum hala bozuk. Öfkemle iş yerini arayıp durumu izah ettiğimde orada çalışan bir kişi telefonu yüzüme kapattı ve ardından başka bir yetkili beni aşağılayıcı sözlerle azarlayarak telefonu tekrar istedi. Gerekli yerlere şikayetlerimi ileterek bu konunun takipçisi olacağımı ve sonuna kadar durulmasını talep ediyorum.

Hasan

Apple Mağazasında Yetersiz Teknik Servis Ve Koruma Camı Sorunu

20 Ekim 2025 17:06

Ayhan
23 Eylül 2024 21:39
Buse sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 23:29