Taylan sonuçtan hiç memnun değil

Taylan
06 Ağustos 2024 21:37

Aksaray merkez Vatan Bilgisayar'dan aldığım iPhone 15 Plus hatalı çıktı. 24 saat geçmeden Aksaray merkez Vatan Bilgisayar'a gittim. Arka kenarında lazer kesiminden dolayı hata olduğunu, ama hat takıldığı için servise gitmesi gerektiğini söylediler. Peki dedim, bugün gelen cevap: Açıklama: Apple onarım merkezinde cihazın kasasında renk aşınmasından dolayı ücret onayına sunulmuştur. Ücret ödenmesi durumunda cihaz değişimi sağlanacaktır. Garanti: Garanti harici. 15 saatlik bir telefonda nasıl renk aşınması olabilir? O da ayrı bir konu. Ve işin garibi, telefonu garantiden de çıkarmışlar, 38 bin lira ücret talep ediyorlar. iPhone servisini arıyorum, diyorlar ki; KVK bize gönderirse ancak tamirat yapılır, iade işlemi olmaz. Bu telefonu bize neden göndermişler diyorlar. Vatan Bilgisayar'a gidiyorum, bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar. iPhone servisi, DOA kapsamında gönderilen telefonu bize göndermeleri hata diyor. Yani 15 saatlik bir süre geçmeden iade edilen telefonun başına gelenler bunlar arkadaşlar. Sonuç: Buradan herkese soruyorum, sıfır alınan bir telefonun 15 saatte rengi aşınır mı? Tutup üzerine 38 bin lira para istenip yetmezmiş gibi garantiden çıkarılır mı?

Merve
13 Ekim 2024 13:51

Fatih
04 Mayıs 2024 13:15

Garanti Devam Ederken Haksız Onarım Ücreti Şoku: İphone 15 Plus Sorunu

20 Haziran 2025 15:56
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
16 Aralık 2023 17:41