iPhone Sdn Karavanltd İphone Çekilişi

Ceyhun
22 Mayıs 2024 19:07

Sdn karavanltd Adlı Instagram ® kullanıcısı çekiliş yaptığını söyledikten sonra bana gelen mesajda iPhone kazandığım yazıyordu. 614 TL para göndermem gerektiği belirtiliyordu. E-devlete girip bir IMEI numarası sorgulatıp 6091 TL daha göndermem gerektiğini söyledi. Adıma açılabilecek hiçbir davadan sorumlu değilim ve hiçbir şekilde imza atmadım. Sdn karavanltd adlı Instagram hesabından şikayetçiyim. 614 TL paramı da iade etmediler. Mağdurum

1 Destek

Yorumlar (5)

Yakup

Şu ana kadar arayan soran yok bakalım giden 6000 bine oldu inşallah dava açılmaz bilmiyorum

Yakup

Bende bugün aynı şey oldu modern karavan diye bir seteden iPhone 14 kazandınız diye 784 TL karşılığında verilecek diye yatırdım 6090 tele daha istediler neden başta söylemediniz dedim ödeyin ödemezseniz icra avukatıma yönlendireceğim bilhilerinizi dedi ödedim sonra adıma kayıt yapılmış son olarak 14.500 istediler bende limitim yok dedim vermedim vermediğim için icra avukatına verildiniiz dedi 94.500 tele ödersiniz kapanır dedi ne yapmam gerekiyor ilk defa başıma geliyor

Erol
Erol

Paranızı geri alabildiniz mi

Ömer
Ömer

Apple word da aynı Media teknoloji.

Ezgi
Ezgi

Bir şey oldu mu benimde başıma geldi

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
10 Kasım 2023 19:12