Erman sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 15 Pro Max Şarj Sorunu

24 Şubat 2024 08:33

Yaklaşık bir ay önce iPhone 15 Pro Max 256 GB telefon satın aldım. Ancak telefonun şarjı, şarja taktığımda %80'de duruyor ve düşmeye başlıyor. Ayarlardan pil korumasını kapattığım halde bir aydır sorun devam ediyor. Defalarca iPhone'yi aramama rağmen, oyalamaktan başka bir işlem yapılmıyor. Güncelleme ile sorunun çözüleceği, yazılımsal bir hata olduğu belirtiliyor. Bu durum bana satın alırken söylenseydi, ürünü almazdım. Hata benim kaynaklı olmamasına rağmen, bana sadece beklemem söyleniyor. Bir aydır bekliyorum ve ne kadar daha bekleyeceğimi bilmiyorum. Telefonun acilen değişimini talep ediyorum.

08 Eylül 2025 04:04

Apple'ın başta yapması gerekeni Tüketici Hakem Heyeti yaptı hak da buldu ve telefonun mislisiyle değişimi kararı verdi

Esra
Esra

Merhabalar sorununuz çözüldü acaba bende 1 ay önce 15 Pro aldım servise gitti sorun tespit edilmemiş fakat hala aynı pilin yok seçeneği yapmama rağmen %80 duruyor kafayı yiyeceğim. Ekran kaydı alıp öyle göndereceğim

Erman

Merhaba çözülmedi Appe Güncellemeleri bekleyin diyor telefonda Yazılımsal hata Var Bundan dolayı Servis Tamir yapmıyor Tüketici Hakem Heyeti'ne değişim Talebiyle Başvuruda Bulundum Mutlaka hakkınızı Arayın Yüksek ihtimal Hakem Heyeti değişim kararı verecektir

Apple İPhone 15'in %80 Şarj Sorunu

29 Nisan 2024 16:11

iPhone 15 Pro Max Sorunu

Yunus
07 Şubat 2024 10:05

iPhone İ. P. Sarjı Kapalı Olmasına Rağmen %80 De Sarjı Kesme.

Semih
16 Temmuz 2024 09:48