iPhone 14 Pro Max Sorunu

Sümeyye
25 Ocak 2023 16:48

Ben 2 tane 14 Pro max cihaz aldım yanında airpords Pro kulaklık ve şarj vs aksesuarları aldım 100 binlik bir alışveriş yaptım sadece bir cihazda sorun yaşandı cihaz kusurlu çıktı. Ekran ve şebeke sorunları ses gibi birden fazla sorun vardı değişim talebinde bulundum değişim süreci falan derken yeni cihaz geldi gelen ikinci cihazda ekranda tuş kilidi kapalıyken çizgiler oluşuyor ekran kırılmış hasarlı gibi yani yeni çıkan bir model nasıl bunlar üst üste yaşanıyor anlamıyorum 2. Cihazı da gönderdim teslim aldıkları halde ben bugün arayıp ürünü çıkarmalarını söylüyorum Apple kullanıcısıyım yıllardır ama bu kadar ürün hatası olması bence çok üzücü kulaklıkta değişim için gönderildi oda şarj kutusunda şarj almıyor bağlantı kopukluğu yaşanıyor zaten sürekli hatalı ürün gelmesinden ne cihazı ne de kulaklığı doğru düzgün asla kullanmadım sipariş tarihi 18.11.2022 bu günün tarihi 25.01.2023 bu süreden beri halen sorun yaşıyorum çok fazla mağduriyet yaşadım online alışveriş yaptım hepsini Apple'dan mağduriyetimin giderilmesi gerektiğini düşünüyorum Apple gibi bir markanın böyle sorun yaşatması üzücü.

İphone 14 Pro Max Dokunmatik Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

Fatma
16 Mart 2025 03:14
Güneş sonuçtan hiç memnun değil

İos 26 Güncellemesi Sonrası İphone 14 Pro Max'te Hücresel Veri Ve Arama Sorunu

Güneş
29 Eylül 2025 01:59
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

İphone 14 Pro Max Şebeke Çekmeme Sorunu Ve Planlı Kontrol Açıklaması

Duygu
04 Ocak 16:21
iphone-14-pro-max-sebeke-cekmeme-sorunu-ve-planli-kontrol-aciklamasi-1.jpg
Beren sonuçtan hiç memnun değil

Üç Farklı İphone Modelinde Hep Açık Ekran Sorunu Çözülmüyor

Beren