Serkan sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2023 18:42

29 Nisan'da Apple sitesinden iPhone 14 Pro 256 GB derin mor telefon siparişi verdim. 3 Mayıs'ta elime geçti. Telefonu 37. Gününde sağ alt hoparlörde solmuş bir renk farkı fark ettim ve hemen Apple destekle iletişime geçerek en yakın KVK teknik servisine verdim. 10 gün sonra şu mesajı aldım: 'iPhone 14 Pro 256 GB model ürününüz Fiyat Onay Bekliyor - Garanti Dışı Kullanım Hatası tespit edildiğinden dolayı, servis bedeli 32.628,99 TL'dir. Cihazınızın servis işlemlerinin sonuçlanabilmesi için onay ve ödemeniz beklemekteyiz. (Onarım esnasında, fiyat artışı olursa tekrar fiyat onayı alınacaktır.) ' Bayi-Müşteri Adı: son kullanıcı. Kurumsal ıd: yok. Fiyat onay açıklaması: Apple onarım merkezi incelemelerinde renk bozulması garantiye girmemektedir. Talep edilirse ücretli cihaz değişimi sağlanabilir. Online Ödeme: http://cihaztakip.kvkteknikservis.com/. KVK Teknik Servisi'ni tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Apple müşteri hizmetlerini aradım ve müşteri temsilcisi, satıcısı ve teknik personelle toplam 4 kişiyle konuştum. Apple, 14 gün içinde iade ve değişim yapabileceğimi ve inisiyatifimle 30 güne kadar uzatabileceğimi söyledi. Teknik personel ise garanti kapsamına girmediğini ve hatam olduğunu belirtti. Ben mağdurum. 38 gün içinde verdim ve eğer başka biri okuyorsa lütfen aynı hataya düşmesin. O kadar para ödedim.'

profile profile profile
21 Haziran 2023 07:10

İlk ve son aldığım telefon oldu banada ders oldu.

Yorumlar (6)

Oğuzhan

Serkan bey gelişme olursa buradan yazar mısınız

Tabi hocam

Oğuzhan

Aynı sorun bende de var 256 derin mor rengi hoparlör tarafında sarımsı renk mevcut ne yapacağımı bilmiyorum

Benimde tam 40-45 gün sonra oldu bu şekilde

Serkan

Telefon yeni aldıysan ilk 14 gün içinde sorgusuz sorasız geri iade edebiliyormuşsunuz

Murat

Bende de bu sorunun aynısı var benimde sol hoparlör renk atması mevcut şimdi gördüm buraya yazan var mı diye baktım evet var derin mor renklerde bu kronik sanırım

Muhammet
08 Eylül 2023 17:51
Murat sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 13:53
İPhone Mağduriyete Götürür