Mercihan sonuçtan hiç memnun değil

Mercihan
16 Kasım 2024 01:26

Apple sattığı ürünün arkasında durmuyor! Dört ekim günü Cepa Gürgençler şubesinden iPhone 13 telefon aldım. Telefonu üç hafta kullandım daha sonra ekranda dikey şekilde yeşil bir çizgi oluştu. Telefonu Ankamall Gürgençler şubesine bıraktım ekran da ki yeşil çizgi telefonu teslim alan beyefendi tarafından da görüntülendi ve fotoğrafları çekilip servise iletildi.

Daha sonra iki gün sonra mesaj geldi. Ürünü gittim aldım eve geldiğimde hala ekranda çizgi duruyordu. Ertesi gün tekrar götürdüm ve Ankamall Gürgençler'e tekrar bıraktım. Ürünün testleri yapıldı. Ekran testi temiz çıkıyor. Telefon herhangi bir darbe ya da sıvıya maruz kalmamıştır kullanıcı kaynaklı bir sorun olmadığı halde iki kez sadece yazılım güncelleyip telefonu bana teslim ettiler.

Daha sonra Apple müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim orada ki hanımefendi "ekranda bu şekilde çizgi olması normal değil şuna telefonda bir kusur var" diyerek Ankara Next Level Gürgençler şubesine randevu oluşturdu ve telefonu oraya teslim etmemi istediler. Telefon bir hafta serviste kaldı bir hafta boyunca cihaza bağlı bir şekilde on beş dakika bakmışlar ve yeşil çizgi görmemişler. Ürünümü elime aldığım an gördüğüm çizgiyi bir hafta boyunca servis görüntüleyememiş.

Daha sonra müşteri temsilciyle görüşme sağladım ve benimle dalga geçer gibi başka bir servisimize bırakırmısınız dedi. Ürünü bugün 15.11.2024 tarihinde Kızılay Necatibey Genpa yetkili servisine bıraktım. Orada ki hanımefendi bana daha önce yaptıkları gibi telefonu teste sokacaklarını sorun testte görüntülenemediği sürece onlarında bir şey yapamayacaklarını söylediler.

Üç hafta kullandığım telefon için iki haftadır o servis bu servis geziyorum. Sorunumu çözemedikleri gibi cihaz değişimi ya da ücret iadesi gibi bir talepte de bulunmuyorlar. Bir muhatap bulamıyorum. Her gittiğim yerde saçma bir üslupla karşılıyorum.

Bana Apple kimliğinden olabilir. Bir de kimliksiz bakın gözükecek mi dahi dediler. Garantisi devam ederken daha üç hafta kullandığım telefon için sorunumu gidermelerini istiyorum.

Zeynep
09 Ağustos 2024 23:29
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 01:19

Media Markt Ve Apple Arasında Mağduriyet: İkame Telefon Sorunu

Bayram
12 Şubat 2025 18:47
Media Markt Ve Apple Arasında Mağduriyet: İkame Telefon Sorunu
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
21 Mart 2025 18:02