Basri sonuçtan çok memnun

İPhone 11 Mağduriyeti

Basri
22 Şubat 2024 13:06

03.01.2024 tarihine kadar garantisi bulunan ve pil durumu %88 olan cihazım için Apple desteği ile iletişime geçtim. Birden fazla işlemi yapmam gerektiğini söylediler. Ancak herhangi bir düzelme olmadı. Yaşadığım sorunlar şunlardır:

1. Telefon araması bana geldiğinde açmama rağmen tam 5 saniye daha çalma sesi devam ediyor.
2. Ekranda sebepsiz yere donmalar meydana geliyor.
3. Sesli uygulamalarda, müzik ve video izlerken programı kapattığımda ses devam ediyor ve bir süre sonra kapanıyor.
4. Telefonu güç açma/kapama tuşuna bastığımda, kapandığına dair ses 5 saniye sonra işitiliyor.
5. Telefonu aldığımda arka kamerada mavi bir leke vardı, ışığa tutunca görünen bu leke beni çok rahatsız etmediği için üzerinde durmamıştım. Ancak yukarıda belirttiğim sorunlar nedeniyle artık dayanamıyorum.

Bu durumları Apple desteğe ilettim, e*** Bey'in ilgileneceğini söyledi ancak bir süre sonra kendisinden de bir yanıt alamadım. Cihazı alırken benden kaynaklanan bir sorun olmadığını, telefonu ısıtacak kadar oyun oynamadığımı, hatta bu durumun bahane olarak kullanıldığını ve uzaktan yapılan bağlantıda cihazın sağlıklı olduğunun belirtildiğini ifade etmek isterim. Bu sorunların acilen düzeltilmesini talep ediyorum. Videoları ekte paylaşacağım.

22 Şubat 2024 12:41

03.01.2024 tarihine kadar garantisi olan ve pil durumu %88 olan cihazım için Apple desteğe bağlandım bir den fazla işlemleri yapmamı aktardılar herhangi bir düzelme olmadı tabi sıkıntılarım;

1. Telefon araması tarafıma geldiğinde açtığım halde net 5 Sn. Çalmaya devam ediyor açıldığı halde 2. Ekranda donma durduk yere 3. Sesli uygulamalar müzik ve video izlerken programı kapattığımda ses devam etmekte ve sonra kapanmakta 4. Telefonu güç açma kapama tuşuna bastığımda kapattığımda kapandığına ait ses 5 saniye sonra geliyor çık diye 5. Telefonu aldığımda arka kamera da mavi leke vardı ışığa tutunca belli olan bir leke beni çok rahatsız etmedi diye peşine düşmemiştim ama yukarıda belirttiklerim sonra artık pes ettirdi

bu durumları Apple desteğe belirttim emre bey ilgileneceğini aktardı ama bir süre sonra ondanda ses soluk çıkmadı bir ürün alınmakta benden kaynaklı bir durum yok oyun oynamam ki telefon ısınsın vs ki bunu da bahane olarak kullanıldı uzaktan bağlanıldı gayet sağlıklı olduğu da iletildi, bu durumun acilen düzeltilmesini rica ediyorum .

iPhone 12 Kamera ve Genel Donma Sorunu

Doğukan
16 Şubat 2024 15:26
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Yeni İphone 16'da Şarj Ve Performans Sorunları

21 Aralık 2024 03:23