iPhone 12 Kamera ve Genel Donma Sorunu

Doğukan
16 Şubat 2024 15:26

Yaklaşık 2 hafta önce sıfır aldığım iPhone 12 cihazım ne zaman kameradan fotoğraf çekmeye çalışsam donuyor, seri çekim yapamıyor, uygulamadan çıkmaya çalıştığımda telefon kendini kilitliyor ve kendine gelmesi zaman alıyor. Diğer uygulamalarda ise kameraya oranla çok yüksek olmasa da yine bir donma söz konusu mevcut. Daha önce iki kez Apple destek ile iletişime geçtim farklı günlerde 2 müşteri temsilcisi aradı, çözüm bulamadılar. Zaman istediler yine aradılar, yine çözüm bulamadılar. Hatta en son bir tanesi ben şikayetinizi çözeceğim merak etmeyin dedi. Sonra günlerce aramadı. Daha önce Apple'ın tüm seri telefonlarını kullandım, iPhone 6,7,8,11,12mini hiç birinde böyle bir sorun yoktu. Cihaza applecare üzerinden yaptıkları testlerde donanımsal bir sorun olmadığını söylediler ama bariz bir şekilde kusurlu ürün. Ürünümle alakalı yardım talebine geçilmesini değil, cihazımın yeni bir cihaz ile değiştirilmesini talep ediyorum. Binlerce lira verip kusurlu ürün aldıktan sonra kimsenin günlerce bizi oyalamasına gerek yok.

profile profile

Seyit
02 Nisan 2025 16:09

Dilek
22 Haziran 2023 11:21
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

İphone 12 Kamera Sorunu: 9 Aylık Çözüm Bekleyişi

Ömer
23 Ekim 2024 15:56
iphone-12-kamera-sorunu-9-aylik-cozum-bekleyisi-2.pdf
Umut sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Apple Ve İphone Pişmanlıktır.

12 Ocak 2024 22:26

Güncelleme Sonrası Çalışan iPhone'um Kullanılamaz Hale Geldi