Okan sonuçtan hiç memnun değil

Apple Ve Yetkili Servis Şikayet

06 Haziran 2024 14:21

Apple iPhone 14 Pro merhabalar, 27.06.2023 tarihinde Niğde Vatan Bilgisayar San. ve Tic. A.Ş.'den aldığım Apple telefonu hakkında şikayetçi olmak istiyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Telefonun ekranı kırılması üzerine garantiye gönderdim ve yetkili Apple servisi, ücretli bir şekilde ekran değişimi yaptı. Ancak ekran değişimi yapıldıktan sonra telefonum içine toz ve su aldı ve SIM kartı okumama hatası verdiği için tekrar garantiye gönderdim. 21.02.2024 tarihinde garanti dışı olduğunu ve yapılmadığını söyleyerek telefonumu hiçbir işlem yapmadan geri gönderdiler. İşim ve öğrenci olmam sebebiyle o şekilde kullanmak zorunda kaldım. 01.06.2024 tarihinde şarj almama sebebiyle Niğde Vatan şubesinden tekrar gönderdim. 06.06.2024 tarihinde İstanbul KVK servisi garanti dahilinde demesine rağmen, Apple Onarım Merkezi garanti dışı diyerek telefonu geri göndereceklerini belirttiler. Mağduriyetimi belirtmeme rağmen, 'Biz bu olay hakkında yorum yapamıyoruz' diyerek konuyu kapattılar. Telefonumun 26.06.2025 tarihine kadar garantisi olmasına rağmen beni mağdur etmişlerdir. Apple, İstanbul KVK ve Niğde Vatan Bilgisayar olmak üzere hepsinden şikayetçiyim ve en kısa zamanda mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Telefonu aldığım günden beri hep bir sorun olduğunu, bunu Vatan Bilgisayar'a bildirdiğimde 'Biz sadece garantiye göndeririz, başka bir şey yapmıyoruz' diyerek sattıkları ürünün arkasında durmamaları beni ve birçok kişiyi mağdur etmiştir. En kısa zamanda sizden bir cevap bekliyorum.

Semiha
25 Eylül 2023 11:40

Fatih
04 Mayıs 2024 13:15
Güney sonuçtan hiç memnun değil

Güney
26 Mayıs 2024 21:56
Apple İPhone 15 Pro Fabrikasyon Hatası
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

Sadık
11 Mayıs 2024 21:26
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
05 Şubat 2024 10:03