Göksel sonuçtan hiç memnun değil

Apple Servis Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Apple Servis Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Göksel
29 Aralık 2024 21:57

1 sene önce Media Markt aracılığı ile iPhone 13 model telefon ve orijinal şarj kablosu satın aldım. Yaklaşık bir sene sonra telefonda şarj giriş yerinde temassızlık olduğunu fark ettim. Bursa Korupark Gürgençler servisine bıraktım, yasal sürenin 21 gün olduğunu söylediler. Telefonu teslim aldıklarından 14 gün sonra, garanti kapsamı dışında olduğunu tarafıma ilettiler. Bayiye ulaşamadığımız için Apple müşteri hizmetlerini arayarak durumu öğrenmek için iletişime geçtik. Tarafıma bu arızanın sizler tarafından olduğu, ücretli tamir edileceği ve ücretin 31.000₺ karşılığı ile yapılacağı iletildi. Telefonun ücreti kadar ücret istendi ve kendilerine tek sorum ise ben telefon soketini nasıl kırabilirim? Orijinal şarj kablosu ile şarj edilen bir araç ve gereç nasıl arıza yapar? Kasa çevresinde hasar olmayan bir mekanizmayı kullanıcı olarak ben nasıl içeriden müdahale edebilirim diye sordum. Müşteri hizmetleri sürekli geçiştirme yaptı ve şarj kablosunun yapabileceğinden bahsetti. Servis suçu bana attı fakat orijinal şarj kablosu eğer buna sebep oluyorsa yine hatalı olan Apple markası olmuyor mu diye soruyu ilettim fakat geçiştirdiler. Çözüme yönelik bir iletişimde bulunmadılar. Apple telefonunun arkasında durmuyor, müşteri hizmetleri sürekli kendi servisini savunuyor. Mağduriyetim giderilmediği gibi 2 hafta telefonsuz kaldım. Hiç memnun değilim. İletişimleri çok kötü.

Tülay
12 Ocak 2025 12:38

Media Markt'tan Alınan İphone'un Kayıt Sorunu

02 Şubat 2025 13:59

Taner
06 Şubat 2025 22:19
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'tan Alınan İphone Şarj Kablosu 20 Günde Bozuldu

03 Mayıs 2025 00:44