Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
28 Mayıs 2024 22:35

15.12.2023 tarihinde Hepsiburada'dan iPhone 15/256 GB satın aldım. Yaklaşık 5 ay sonra Cihaz tamamen fabrikasyon hatası kaynaklı arızalar verdi. Servise sorunlarını yazdırıp son maddede "cihazın değişimini istiyorum" diye eklettim. 1 hafta sonra "arka sistem değişimi" notuyla ekranı hariç tüm parçaların değişerek yeni bir "IMEI" ve "Seri No" ile gönderildi. Ancak benden kaynaklanan bir sorun olmaması nedeniyle ben bu cihazın değişimini talep etmeme rağmen değişim yapılmıyor. Bedelimi ödediğim sıfır kapalı kutulu cihaz alıp sonrasında IMEI ve seri numarası değişmiş bir nevi 2. El durumuna gelmiş telefonu bana geri verdiler gibi oldu. Haklı olduğum halde Apple Destek'teki T**** Hanım hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Bu 1 haftalık süreçte telefonsuz kaldım. 5000₺ değerinde başka bir telefon daha satın almak zorunda kaldım. Hem zaman hem ekonomik olarak mağdur edildim. Ayrıca arızadan önce cihazımın yaklaşık olarak 18 ay daha garantisi varken şimdi cihaza baktığımda 1 yıl garanti süresi olduğunu görüyorum. Tamamen benim dışımda gelişen bir silsilede garanti süresi bakımından da mağdur oluyorum.
Özetle IMEI değişerek benim verdiğim tel değil de başka yenilenmiş ikinci el olmuş cihaz verildi bana. Garanti sürem de azaldı. Apple tamamen bir fiyasko oldu benim için. Sorunlarımı çözmüş gözükerek aslında mağdur ettiler. Yeni cihaz almak için her türlü hukuki yola başvuracağım.

Dicle sonuçtan hiç memnun değil

Dicle
24 Mayıs 2024 22:13

Günseli
22 Kasım 2024 17:17
Melek sonuçtan hiç memnun değil

İphone 15 İle Yaşadığım Sorunlar Ve Destek Eksikliği

Melek
23 Kasım 2024 20:16
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
26 Şubat 2024 16:27