Melek sonuçtan hiç memnun değil

İphone 15 İle Yaşadığım Sorunlar Ve Destek Eksikliği

Melek
23 Kasım 2024 20:16

iPhone mağduru
Haziran sonunda Hepsiburada sitesinden aldığım, temmuz ayında elime geçen iPhone 15 telefonumun maalesef sonradan fark ettiğim mikrofon sorunu, ısınma, donma ve zaman zaman Face ID okumama sorunlarına istinaden başvurduğum Apple servisinin kullanım hatası deyip bana fahiş fiyat çıkardı. Mikrofon değişimi olmuyormuş. Hayır, ben telefonun mikrofonuna ne yapmış olabilirim, anlam veremedim. Ne aldığım yer (Hepsiburada) ne de Apple sahip çıkıyor, halbuki ben Apple güvencesiyle bir dünya para verip aldığım telefonumu mecburen şu an kullanmaktayım ama gerekli her yere ulaşmaya çalışıp hakkımı sonuna kadar savunacağım.

29 Kasım 2024 10:26

Temmuz ayında kullanmaya başladığım ve birkaç ay sonra servise verdiğim mikrofon sorunu tespit edilen iPhone 15 telefonum için kullanıcı hatası diye fahiş fiyat çıkartıp hiçbir şekilde yardımcı olmayan Apple markasını şiddetle kınıyorum. Bir dünya para verip aldığım telefonu sorunlu halde kullanmaya devam ediyorum mecburen. Apple adına hiç yakışmadı❌

23 Kasım 2024 20:05

iPhone mağduru Haziran sonunda Hepsiburada sitesinden aldığım, Temmuz ayında elime geçen iPhone 15 telefonumda, maalesef sonradan fark ettiğim mikrofon sorunu, ısınma, donma ve zaman zaman Face ID okumama sorunları bulunmakta. Bu sorunlara istinaden başvurduğum Apple servisi, kullanım hatası deyip bana fahiş bir fiyat çıkardı. Mikrofon değişimi olmuyormuş. Telefonun mikrofonuna ne yapmış olabilirim, anlam veremedim. Ne aldığım yer (Hepsiburada) ne de Apple sahip çıkıyor. Halbuki ben Apple güvencesiyle bir dünya para verip aldığım telefonumu mecburen şu an kullanmaktayım ama gerekli her yere ulaşmaya çalışıp hakkımı sonuna kadar savunacağım.

İkbal sonuçtan hiç memnun değil

İPhone 15 Pro Hayal Kırıklığı

İkbal
22 Ağustos 2024 18:23
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
07 Aralık 2023 21:26

Kübra
29 Mart 2024 15:31
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
28 Mayıs 2024 22:35
Apple Aldık Armut Çıktı. Mağdur Ettiler
Beyzanur sonuçtan hiç memnun değil

İphone 15 Kullanımında Yaşanan Sürekli Uygulama Sorunları

Beyzanur