Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Intel Monster Abra A5 CPU Aşırı Isınma Sorunu

Cihan
10 Ağustos 2024 21:59

Monster abra a5 v17.3 cihazım var. Intel i7-11800h işlemci, nvıdıa rtx3050 tı max-performance 4gb gddr6 128-bit dx12 ekran kartı, 32 GB ddr4 RAM, 1 TB m2 SSD mevcut. Servis bakımları geçen hafta Monster bayisi tarafından yapıldı. Ayrıca cihazın altında yine Monster marka pusat soğutucu mevcut, yeni aldım.

Buna rağmen Witcher 3 oyununu, orta grafik ayarlarında, Monster oyun modunda açmama rağmen control Center'da CPU: 92 derece, GPU: 85 derece görünüyor. Performans modunda CPU: 98 derece, GPU: 87 derece görünüyor. Soğutucu olmasına rağmen bu kadar yüksek sıcaklıkların görünmesi çok garip. Yardımınızı rica ederim.

Cihan Bey aynı sorunlardan muzdaripim cevap alabildiniz mi?

Cihan

Merhaba, dönüş yapıldı bilgisayar incelendi. Yüksek performans modunu çok büyük bir işlem yapmıyorsanız kullanmayın, eğlence modunda oyunlarınızı açabilirsiniz dendi. 92 derece sıcaklığın PC bakımları yapılmışsa sorun olmayacağını söylediler, uzun vadede sorun olur mu bilemiyorum açıkçası ama şu an o şekilde kullanmaya devam ediyorum. Bir aksiyon alınmadı yani bilgisayar incelenip tavsiye verildi.

Servis Sonrası Laptopta Aşırı Isınma Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

30 Haziran 14:53
Servis Sonrası Laptopta Aşırı Isınma Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Mete
25 Ağustos 2024 13:33
Ali sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2023 19:02
MSI Türkiye Ekran Kartı Ve İşlemci Isınma Sorunu