Berk sonuçtan çok memnun

İninal Kartı Telefon Numarasını Kullanmıyorum

18 Şubat 2024 18:16

Merhaba, İninal kartıma bağlı olan telefon numarası artık kullanılmıyor ve hesabımın şifresini unuttum. Değiştirmek için eski telefon numarası gerekiyor. Veya hesabımı kapatıp yeniden oluşturabilir miyiz? Lütfen geri dönüş sağlayın, ne yapmalıyım? Bu konuda yardım edin.

18 Şubat 2024 18:51 (Şikayetten 35 dakika sonra)
18 Şubat 2024 19:00

Değerli Kullanıcımız, Sizleri bir kaç kez aradık ancak ulaşamadık. Sizlere ulaşabileceğimiz bir iletişim bilgisini bizlerle paylaşabilirseniz geri dönüş yapacağız. Saygılarımızla. ininal Destek Ekibi.

18 Şubat 2024 19:07

Tekrardan arar mısınız?

19 Şubat 2024 17:55

Merhaba İninal kartımın üzerine kayıtlı olan telefon numarasını kaybettim müşteri hizmetlerini aradığımda İninal şifrem gerekiyor ve İninal şifremi bilmiyorum onu değişmek için ise telefon numarası lazım dün beni aradınız bakamadım geri dönüş sağlar mosınız?

19 Şubat 2024 17:57

Müşterimizin mesajına yönelik gerekli incelemeler tamamlanmış olup, sonuç hakkında müşterimize detaylı bilgi verilmiştir. Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili tüm şikayet, öneri ve isteklerinizi Çağrı Merkezimize iletebilirsiniz. Saygılarımızla. ininal Destek Ekibi.

Rojin sonuçtan memnun

12 Ekim 2024 21:54
"Teşekkürler"

22 Temmuz 2024 11:38
Taha sonuçtan çok memnun

25 Ocak 2024 15:10
Umut sonuçtan çok memnun

15 Ekim 2024 17:47
"Çok teşekkür ederim müşteri hizmeti bayağı ilgilendi şu an çok mutluyum tekrardan teşekkürler"
Hülya sonuçtan çok memnun

08 Aralık 2024 03:19