Ömer sonuçtan hiç memnun değil

İnfo Yatırım Menkul Değerler Haksız Ücretlendirme Ve Faiz Uygulaması Karşısında Mağduriyet

04 Kasım 2024 17:35

İnfo Yatırım Ankara şubesi ile çalışmaktayım. 2021-2023 yılları arasında kendileriyle Viop tarafında aktif olarak çalıştım. Hesaplarımdaki hareketlilik nedeniyle tarafıma ücretsiz görüntüleme hizmeti tanımamışlardı. 2023 başında İnfo Yatırım'ın emir iletim sistemindeki aksaklıklar nedeniyle bakiyemi çekerek kurumdan ayrıldım. Fakat Forex tarafında halen bakiyem bulunmakta ve aktif olarak çalışmaktaydım.
Kurum bana bilgi vermeden bu görüntüleme hizmetini ücretli hale çevirmiş ve Forex tarafında bakiyem olmasına rağmen 2024'ün 11. Ayına kadar bu yansıttıkları kullanmadığım hizmet ücretine her gün %150 temerrüt faizi işletmişler. Benden kullanmadığım bir hizmetin talep ettikleri gibi 2 yıl süreyle her gün buna temerrüt faizi işletip borcu 10 katına çıkarmışlar.
Ben yine de olumlu yaklaşıp 'Tamam, şu uyguladığınız temerrüt faizini kaldırıp normal bir tutar yansıtın, anlaşalım' dememe rağmen yanaşmadılar ve 2 sene yüksek faiz işlettikleri tutarı Forex hesabımdan tahsil ettiler.
Bu şekilde tahsil edilebilecek borç, bakiyenin oluştuğu 2. Ya da 3. Ay tahsil edilip bilgi verilebilirdi. Resmen tutarı yüksek faizle katlamak için beklediler.

İnfo Yatırım Forex Borç Mağduriyeti İcra SPK

01 Şubat 2024 17:25
İnfo Yatırım Forex Borç Mağduriyeti İcra SPK

Yanlış Yönlendirme Ve Kayıp Yaşatan Yatırım Danışmanlığı

09 Nisan 2025 23:10
Yanlış Yönlendirme Ve Kayıp Yaşatan Yatırım Danışmanlığı

26 Nisan 2024 09:59

28 Eylül 2023 13:54
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2025 10:44