Furkan sonuçtan hiç memnun değil

İncehesap.com Kutusuz Ürün Gönderdi

12 Kasım 2023 20:19

İncehesap sitesinden 7900 gre ekran kartlı hazır sistem almış bulunmaktayım. Şu bilinir ki hazır sistem alındığında bütün parçalar 0 kutusundan çıkarılır ve parçalar kutularıyla birlikte müşteriye gönderilir. Ancak benim hazır sistemimde ekran kartımın kutusu çıkmadı.
Neden kutusuz diye sordum ve kutu açma videosu gönderdim.
Firmanın cevabı: ekran kartımızın kutusuz olma şansı yoktur. Kutu açma videosunu izlemediniz mi diye sorduğumda aslında ürünün faturasında bulk yazdığı yani bununda ürünün kutusuz olduğu anlamına geldiğini söylediler. Firmanın verdiği ilk cevaptaki gibi ben de ekran kartının kutusuz gönderilebileceğini bilmiyordum. Ekran kartının bulk olduğu ancak ürün satın aldıktan sonra ortaya çıkıyor, satarken ürünlerini doğru şekilde beyan etmediklerini ekran kartının kutusuz olduğunu belirtmeleri gerektiğini, kutusuz olduğunu bilseydim almayacağımı söyledim.
Bunun dışında ürünün kullanılmamış olduğunu garanti edebiliyor musunuz soruma da yanıt alamadım.
En sonunda verilen cevapta ekran kartının üretici firma tarafından kutusuz olarak gönderildiği hiçbir yerde kutulu satılmadığını söylediler. Daha kendi çalışanınız bunları bilemezken ben basit bir tüketici olarak bunları nasıl bileceğim? Ürünün iadesini istediğimde ürünlerin 0 kutularından ilk defa benim için açıldığını söylediler. E hani ekran kartı zaten kutusuzdu nasıl oluyor da ilk defa benim için açılabiliyor.
Kesinlikle orta yolda buluşan bir firma değil hiç memnun kalmadım hevesle yaptığımın alışveriş kursağımda kaldı resmen.
Suçlu olduklarını bildikleri halde yardımcı olmuyorlar sadece tüketiciyi en uğraştırıcı yola sevk ediyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne havale ettim kendilerini.

13 Kasım 2023 08:38 (Şikayetten 12 saat sonra)

Batuhan
Batuhan

Aynı problemi bende yaşıyorum şu an Hakem Heyeti çözüm oldu mu acaba

Furkan
Furkan

Olmadı hocam saçma sapan bir de yanıt vermişler. Ben ayıplı malı iade ediyormuşum gibi gerekçeyi ayıplı mal değildir diyerek reddettiler. Ben ayıplı mal diye vermedim ki zaten bana belki de ikinci el ürün verdiler nereden bilebilirim. Ama siz gene de şansınızı deneyin. Ya da memnunsanız kullanmaya devam edin çünkü İncehesap.com beni arayıp en azından içimi rahatlattı

Enes sonucu yetersiz buldu

24 Haziran 2024 19:31
Mert sonucu yetersiz buldu

İncehesap Kablolama Ve Bağlantı!

10 Ağustos 2024 11:02

11 Şubat 2025 12:27