Cem sonuçtan çok memnun

08 Şubat 2023 19:20
Cem'in Teşekkür Mesajı
“Şikayet talebim üzerine benimle iletişime geçen İncehesap.com müşteri temsilcisine çok teşekkür ediyorum. Nezaketi ve ince davranışı ve kullanıcılarını önemsediğini dile getirerek belirtti. Şikayetim çözüme kavuştu!”

incehesap.com firmasından şikayetçiyim! Sitelerinden 27 Ocak 2023 tarihinde bu "Asus rog SWİFT 360hz pg259qnr 24.5″ 1ms 360hz g-sync ıps full HD gaming (oyuncu) monitör " özelliklerine sahip monitörü aldım. 30.01.2023 tarihinde elime ulaşan monitör içerisinde 1 adet ölü piksel olduğunu ilerleyen zamanlarda artabileceğini ve 0 kutu değişim talebinde bulunduğumu söylen bir not ile 31.01.2023 tarihinde Yurtiçi Kargo ile servise gönderdim. 08.02.2023 tarihinde servis tarafından herhangi bir bilgi gönderilmeden kargolanacağı söylendi bunun üzerine incehesap.com firması ile görüştüm fakat değişim yapılmadığını kusurlu ürünün olduğu gibi testinin yapılarak geri gönderildiğini söylediler. Bunun üzerine ileride ölü pikselin artmasına karşı 0 kapalı kutu ürün değişiklik ve ek garanti süreci talep ettim. Fakat firma hiçbir şekilde yardımcı olmayarak sadece ürünü sorun çıktığı zaman geri gönderebilirsiniz dedi. Ben 1 ölü pikselde olsa kusurlu ürünü kabul etmek zorunda değilim! Sorunlu ürün, sorunsuz gönderilene kadar teslim almayacağım. Tarafıma iletilen not; "değerli müşterimiz,
üründe belirtilen ölü piksel hatası görüldü fakat 1 adet olduğu için işlem yapılmamıştır. Bu durum LCD teknolojisine göre normal kabul edilmektedir. Ürün stabil çalışmaktadır, tüm portlar denendi uzun süreli test edildi.

09 Şubat 2023 09:15 (Şikayetten 13 saat sonra)
Cem
09 Şubat 2023 15:37

Tarafınıza gerekli iade işlemleri için ve bana geri göndermiş olduğunuz kargoyu üzerinde yırtıklar ve sorunlu olması dolayısıyla teslim almadım ve incelenmesi üzere iade talebini sitenizden ileterek geri gönderdim.

Cem

Asus Monitörümde Ölü Piksel Sorunu Ve Garanti Sürecinde Çözümsüzlük Yaşıyorum

Yusuf
17 Kasım 12:41
Asus Monitörümde Ölü Piksel Sorunu Ve Garanti Sürecinde Çözümsüzlük Yaşıyorum
asus-monitorumde-olu-piksel-sorunu-ve-garanti-surecinde-cozumsuzluk-yasiyorum-4.jpg
asus-monitorumde-olu-piksel-sorunu-ve-garanti-surecinde-cozumsuzluk-yasiyorum-3.jpg
asus-monitorumde-olu-piksel-sorunu-ve-garanti-surecinde-cozumsuzluk-yasiyorum-2.jpg
Gandalf sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sonrası Aynı Arıza Ve Fahiş Tespit Ücreti Mağduriyeti

Gandalf
23 Temmuz 19:18
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sürecinde Bilgi Verilmemesi Ve Anakart Arızasının Çözülmemesi Mağduriyet Yaratıyor

Bilal
21 Temmuz 13:02