Sefa sonuçtan hiç memnun değil

İmg Danışmanlık İmg Sigorta Hasar Danışmanlık

14 Haziran 2023 22:35

İmg sigorta hasar danışmanlığı
firmasında çalışmakta olduğum img sigorta adlı şirkette çalışırken bir sorun yaşadım. Bu isin bana göre olmadığını anladım. Ancak girerken araç senedi imzalattırdılar zorla 50 bin tl değerinde. İse ihtiyacım olduğu için o dönem kabul etmek zorunda kaldım. Sonrasında senedin geleceği söylendi 4 hafta sonra da icraya vermişler borç dosya masrafı faizleri ile birlikte 70 bin tl oldu şu an farklı bir firmada çalışıyorum mahkeme tazminat talebini reddetti ancak senette islak imza olunca kabul etti maaşının dörtte biri almadığım para için kesilmeye devam ediyor

Çiğdem
Çiğdem

Merhaba bende aynı şirkette danışmanlık hizmeti veriyorum. Bana böyle bir senet imzalamatmadılar. Bu söylediğinizi ispatlayabilir misiniz? Bu şekilde karalama politikasına giriyorsunuz.

Mesut
Mesut

İmg şirketi bir hasar şirketi olarak çalışmıyor. İmg şirketi avukatlık kanunu 48. Maddeyi ihlal ederek avukatlara dosya toplayarak çantacılık yapan yasadışı bir organizasyondur. İmg bir çok avukatın ilişkisi bulunduğundan baronun eli kolu bağlı kalmış faaliyetlerini durduramıyor. Oysa img şirketi kendileriyle çalışan avukatlarla 6 aydan 1 yıla kadar hapis ile cezalandırılması ve meslekten men edilmesi avukatlık kanunu 48. Maddede yazar mağdur olan kişiler bulundukları baroya gidip img şirketi ve avukatlarınız bu kanunu çiğnemişler mağduriyetimin giderilmesini isteyebilir. Gerçek Hasar şirketleri avukatlara dosya toplamazlar doğrudan sigorta şirketi ile sonuçlandırırlar hasar şirketi olmayan bu gibi şirketlerin faaliyeti 2019 tarihli torba kanunuyla durduruldular.

Rozelin
Rozelin

Çalişmasaydin sende yüzlerce insanı şimdi mağdur etmişsin bu da sana ceza olsun heppimize icra gondrrmişler

Sefa
Sefa

Düzgünce okursan anlayacaksın zaten. Ben insanları mağdur ettiklerini öğrendiğimde, kul hakkı yememek için işi bıraktım zaten

İmg Danışmanlık Sigorta Yalanı

17 Ocak 2024 03:21
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

IMG Hukuk Bürosu İle Yaşadığım Sorunlar Ve Mağduriyet

26 Kasım 2024 02:09

İmg Danışmanlık İmg Hukuk Dosyayı Takip Etmiyor, İletişime Geçmiyor, Borçlu Çıkarıyor

11 Nisan 2024 18:53