Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

IMG Hukuk Bürosu İle Yaşadığım Sorunlar Ve Mağduriyet

26 Kasım 2024 02:09

12.03.2021 tarihinde bir trafik kazası sonucu bacağım kırıldı, ameliyat oldum ve daha sonra bu kazadan dolayı beni defalarca arayan IMG Hukuk Bürosu'nda çalışan bir personel benimle iletişime geçti ve görüşmek istediğini söyledi. Ben de görüşmeye gittim, dosyamın başka bir şirketle anlaştığımı ve avukata vekalet verdiğimi söyledim. Vekalet verdiğim şirketi öğrenmek istediler, vekalet verdiğim şirketi söyledikten sonra bu şirket sorunlu bir şirket diyerek bana vekalet verdiğim şirkete ait birkaç mahkeme kararı olan evrak gösterdiler. İnandım ve o şirkete azil çektim, IMG Hukuk Bürosu'na vekaleti verdim. Konumuz bu değil fakat herkesi bilgilendirmek istedim. Görüşmeler sonrasında dosyamı verdiğim IMG Hukuk Bürosu'nda personel olarak dosya başı primle işe başladım. En yakın arkadaşlarımdan akrabalarıma kadar tavsiye ettim, insanlara yardımcı olduğumu sandım, çok fazla dosya katkıda bulundum. Kısacası vekalet alacağım iki kişi yabancı ülkeli ve Türkçe az bildikleri için noterde tercümana ihtiyaç oldu. Vekalet ücretlerinden hariç tercümana da bir o kadar ücret cebimden ödemek zorunda kaldım. Geri ödeme yapmadılar. Bunun gibi daha neler neler... Neyse, azil çektiğim için karşı taraftan gelen vekalet ücreti, dosya masrafı vb. işlemlerden dolayı tarafıma bir icra ya da herhangi borç gelirse kendilerinin ödeyeceğini beyan ettiler fakat icra geldi. Ödemediler. 27 Mayıs 2024 tarihinde karşıdan gelen icra borcunu da ben ödedim. Son olarak iki tane dosyamdan bir tanesi sonuçlandı, %25'e anlaştığım dosyadan ödememi 21 gün boyunca beklettiler ve hesabıma gönderdiler fakat hesaplamada usulsüzlük fark ettim. IMG Hukuk Bürosu'nu aradığımda bana daha yüksek bir hesaplama çıkarıyorlar fakat bana onların çıkardığı hesaptan daha az bir ödeme yatırıldı. Bu aşamada dönüş yapacağız diyorlar, dönmüyorlar. 15 gün sonra tekrar arıyorum, numaramın sonunu dile getirerek 'Sana bu numaradan mı dönüş yapalım?' diyorlar, numaramı doğru teyit ediyorlar. 3. sefer görüşmede 'Numaranı yanlış yazmışız' diyerek bahanelerle oyalıyorlar. İlk haftalık resmi tatilde azil çekmeyi ve baroya, CİMER'e şikayet etmeyi düşünüyorum.

26 Kasım 2024 01:56

Dosyamın %25 olarak hesaplanmasında bir problem var

26 Kasım 2024 02:01

Ve durdukyere azil çektiğim eski şirketin bana gönderdiği icra için cebimden 8 bin tl para ödemesi yaptım

26 Kasım 2024 13:07

Ve dosyasını vermeye ikna ettiğim tanıyanları mı da tavsiye etmediğimi bildirmek istiyorum

15 Mayıs 2025 13:43

Merhabalar kolay gelsin evet az bir çekeceğimi bildirmiştim ve bu şirket bu şikayet vardaki şikayetime hiçbir şekilde cevap vermedi ve azil çektim bana 330.000 küsur lira haksız azil'den dolayı üstüme icra göndermişler fakat ben ilkokul mezunu bir kişiyim oranı yükseltebilmek için beni yüksek lisans okumuş bir memur olarak göstermişler kanunsuz hukuksuz işlem yaparak adım atmışlar ben birkaç sefer bir numara üzerinden bir kişiyle iletişime geçtim ismi E*** imiş ben avukatınız E*** diyerek iletişim sağlamaya çalıştı benimle ama benim vekaletimdeki avukatlarımın içinde Emine diye bir avukat yok evet acil çektim ama haksız yere değil yeterli kanıtlarım ve kayıtlarım belgelerimle birlikte azil çektim bana gönderdikleri o icraya itiraz ettim baro başkanlığına internet üzerinden birkaç sefer şikayette bulundum ama yetmeyecek belgelerimle birlikte güzel bir dilekçe hazırlayıp başvurumu tekrar yapacağım ve tazminatımın birini aldım %25 anlaştığım tazminatımı %44 olarak hesaplama yapılmış bana halbuki demişlerdi ki dosya masrafı ve bütün ödemelerin anlaştığımız %25'in içinde diyerek imza attırdılar bu şekilde usulsüz ve kanunsuz işlem yapmalarından şikayetçiyim gereğini yapılmasını arz ederim

Yorumlar (6)

Talip
Talip

Abicim CİMER'e şikayette bulunun

Zeliha

Ben iş arıyordum bunlar ilan koymuştu sigorta danışmanı aranıyor diye başvurdum işe alındım tabi ben süreci çalışınca gördüm ve çıktım ben hak yiyemem diye ve çalıştığım günlerin parasını veremediler. Çıkmadan önce mağdurdan vekalet almıştım ben onun ücretini yatıracakmış şirket onun içinden maaşını alacaksın kalanı bana vereceksin diyor. Bir haftadır dosya onayda bekliyormuş güya bana yatan bir şey olmadı

Hüseyin

Hanımefendi ben çok uzun zaman. Çalıştım çok sorumsuz bir şirket benim de çok alacağım kaldı nerenin şubesinde çalıştınız

Zeliha

Merhaba Hüseyin bey bir şey danışmak istiyorum, dediğiniz şekilde temsilcisi olarak maalesef ki bende çalıştım ve insanlara yardımcı olduğumu düşünerek, işlerin o şekilde ilerlemediğini anladığım anda ayrıldım. Fakat benim ücretimi ödemedi patron vekalet ücreti gelecekmiş bana öyle alacakmışım bir haftadır oyalıyor. Dosya savcılıkta dedi bugünde ne kadar sürer acaba sonuçlanması bilginiz var mı

Hüseyin

Vekalet mi verdiniz mağdurmusunuz yoksa çalışırken aldığınız vekeletin ücretini siz mi ödediniz anlamadım

Hüseyin

Zeliha hanım merhaba mesajınızı yeni gördüm uyapa baktınızmı dosyanızın durumunu takip edebilirsiniz eğer başlangıç olmuşsa

İmg Danışmanlık İmg Hukuk Dosyayı Takip Etmiyor, İletişime Geçmiyor, Borçlu Çıkarıyor

11 Nisan 2024 18:53

İmg Danışmanlık Sigorta Yalanı

17 Ocak 2024 03:21
Can sonuçtan hiç memnun değil

İmg Danışmanlık Mağdurken Bir Daha Mağdur Etti

24 Ekim 2023 14:19