Kısmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 15:38

İklim Life adında bir internet sitesinden sipariş oluşturdum. Sipariş 7 gün olmasına rağmen elime geçmedi. Ben de iletişime geçtim, parasını ödediğim ürünü sırf kendilerinin sisteminde görünmüyor diye bana gönderemediklerini söylediler. Ben de onlara ödememin işlem detayının ekran görüntüsünü ve siparişimin e-mail ile alındığına dair göndermiş oldukları mesajı tekrar ilettim. Sistemlerinde görünmediğini belirttikleri halde, ödemem kredi kartında bana bankadan dolayı olduğunu söylediler. Bankayla görüştüm, bu bizimle alakalı değil, siz satın aldığınız firma ile görüşün dediler. Onlarla tekrar görüştüm, ısrarla bana ödememin sistemlerinde gözükmediğini söylediler ama bende gözüküyor. Ben de dekontu yolladım, siparişin alındığına dair e-mail'den bana mesaj gelmişti, onun ekran görüntüsünü attım. Bana diyorlar ki biz size para iade edemeyiz, siparişinizi ulaştıramayız, biz dekont görmek istiyoruz. Daha detaylı bilgilere erişmek istiyoruz gibi saçma bahaneler uyduruyorlar. Bu sorunun bir yerde çözülmesini istiyorum. Ekranlarında siparişin ödemesi gözükmüyormuş, yalan söylüyorlar. Ben ödememi yaptım, ekran görüntüsü de aldım. Bana siparişiniz alındı diye mesaj da yolladılar. E-mail'den alınmayan bir siparişin mesajını nasıl yollayacaklar bana? Bu ne saçmalık ya! Paramı, 239 TL 99 kuruşumu iade etsinler. 2 Kasım günü saat 19.59'da yapmış olduğum sipariş bankada açık bir şekilde görünüyor. Onu da gönderdim, onu da yalanladılar.

10 Kasım 2024 10:41

Iyzico güvencesinde yapmıştım ödememi onlarla da görüştüm iyzico kontrol panelleri üzerinden sipariş detayını oradan görebilirler ödemeyi de görebilirler dediler bu belgeyi de attım görmezden geliyorlar mesajlarımı bende CİMER e şikayet edeceğim hala cevap vermezlerse

11 Kasım 2024 15:50

İletişime geçmediler çözüm de sunmadılar o kadar belge ile belge sundum kendilerine ait bu belgelerin Tabii Hepsi de ama param onlar da kalacak bu gidişle kaptırmayacağım Haramı

25 Aralık 2024 18:08 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba değerli müşterimiz yaşamış olduğunuz aksilikten dolayı firmamız adına özür dileriz sistemdeki iletişim numaramızdan bizlerle iletişime geçerseniz sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız sağlıklı günler dileriz

25 Aralık 2024 18:14

Defalarca WhatsApp üzerinden iletişime geçtim ama bana ödemenin olmadığını söylediniz Ben de size ödeme ile ilgili dekont attım işlem detayı attım ödemeyi inanmadınız bizim sitemizde görünmüyor dediniz aylar önceydi bu mevzu Yeni mi cevap veriyorsunuz

30 Aralık 2024 10:42

İlgili birimlere şikayetiniz iletilmiştir gerekli kontroller sağlanıp sizlere dönüş yapılacaktır Sağlıklı günler dileriz.

30 Haziran 2025 16:03
iklim-life-kusurlu-urun-ve-iade-surecinde-magduriyet-yasiyorum-3.jpg

16 Ekim 2024 19:31
İade Ücreti Eksik Ve Gecikmeli: Müşteri Hizmetleri Yanıltıyor
Nergis sonuçtan hiç memnun değil

Bir Ayda Para İadesi Yapılmadı, Sürekli Oyalıyorlar

06 Ağustos 2025 13:06