Rabia sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Kurumsal Kart Sorunu

Rabia
02 Haziran 2024 04:21

01.06.2024 tarihinde Antalya IKEA mağazasından alışverişimi tamamladıktan sonra yaklaşık 6 aydır düzenli ve aktif şekilde eşimle birlikte kullandığımız IKEA Kurumsal Kartımızın kapandığını öğrendim. Mağaza içerisinde bulunan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmemiz söylendi. Almış olduğumuz ürünleri kasada sepette bırakarak denildiği gibi müşteri hizmetleriyle görüştüm. Sebep yok kendileri de bilmiyorlar neden kapandığını. Bir tane mail adresi verdiler oraya mesaj atacakmışız araştıracaklarmış ona göre ne zaman dönülürse sebebiyle birlikte açıklayacaklarmış! Bu kadar saçma bir şey görmedim. Acelem olduğu için şirketime almış olduğum ürünlerimi Kurumsal Kartımı kullanamadan almak zorunda kaldım. Ayrıca mağaza personelleriyle daha önce de sorunlar yaşandı. Fazlasıyla kabalar. Müşteriyle nasıl iletişime geçeceğini bilmeyen birkaç çalışan var. Müşterinin işini kolaylaştırmak için değil de aksine zorlaştırmak için oradalar. Paramızla aldığımız ürünleri neredeyse sanki bedava veriyorlarmış gibi tavırları var. Koskoca IKEA firmasına yakışmayan tavırlar ve hareketlerle dolu bir ortama sahipler. Kurumsal Kartımızı kullanamayacaksak ya da her kafanıza estiğinde iptal olup kullanıma kapatılacaksa böyle bir uygulamanız neden var? Hiçbir gerekçe gösterilmeden neye göre böyle bir şey yapıyorsunuz?

Tugba sonuçtan hiç memnun değil

Tugba
17 Ekim 2024 10:50
Pinar sonuçtan hiç memnun değil

Pinar
25 Aralık 2024 20:03

IKEA Online Alışverişte Stok Ve Ödeme Sorunları

Gülsüm
19 Ocak 2025 16:36
Damla sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Antalya'da Müşteri Hizmetleri Ve Kargo Kabusu

Damla