Hilal sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 17:21

Dört ay önce IKEA'dan Friheten krem rengi l koltuk satın aldım. Geldiğinde üründe renk eşitsizliği olduğunu fark ettim. Ancak ışık kaynaklı olabileceğini düşünerek sorun etmedim. Dört ay içinde kumaşın inanılmaz derecede tüylendiğini gördüm. IKEA'ya görsellerle durumu bildirdim; ancak gelip kontrol etmediler. Görsellerden durum yeterince anlaşılmıyor ve görseller üzerinden tüketici hatası olduğu belirtildi. Koltuk dört ayda nasıl bu kadar tüylenmiş olabilir ki? Üstelik sürekli kullanılmayan bir odada duruyor. Müşteri hizmetlerinden memnun kalmadım. IKEA, ürünlerinin arkasında durmuyor. Friheten koltuk almanızı önermiyorum, pişman olabilirsiniz. Daha önce gri rengini eşim bekarlığında kullanmıştı ve o üründe böyle bir tüylenme sorunu yaşanmamıştı. Yeni aldığımız bej renkli üründe ise üretim hatası olduğunu düşünüyorum, fakat bu kabul edilmedi.

Pınar
Pınar

Biz 1 buçuk sene önce aldık. Daha ilk aylarda tüylenme yaptı, uğraşmak istemedik. Ve daha birinci senesinde tahtaları çıktı resmen batıyor. Eksper geldi, normalmiş bu. Kullanıma bağlı doğal yıpranma imiş. Asla yardımcı olmuyorlar. Aksine müşteri hizmetleri adeta müşteri ile dalga geçiyor. Ümidinizi olmasın pek, biz IKEA'yı hayatımızdan çıkarma kararı aldık 😁

Hilal

Çok haklısınız bende IKEA yı hayatımdan çıkardım.

Eda sonuçtan hiç memnun değil

Eda
03 Temmuz 2023 16:56
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

IKEA L Koltukta Aşırı Tüylenme

Dilan
29 Kasım 2023 23:33
Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
05 Şubat 2024 00:25
"IKEA nın ürününün arkasında durması ve tüketici memnuniyeti ilkesini uyguladığını görmek çok güzel. Teşekkürler ederim ilgi ve sağladıkları kolaylıklar için💐"
IKEA Kategorileri